Bicicletă electrică deghizată în moped 1

Producatorul de masini de teren Icon a realizat o bicicleta hibrida cu motor electric, ce de departe poate fi confundata usor cu o motocicleta. Practic e situata la granita dintre biciclete electrice si mopede, oferind o gama intreaga de inovatii.

Bicicletă electrică deghizată în moped 2

Numele noii biciclete electrice este E-Flyer si este prima creatie de acest gen de la Icon. Cea mai interesanta caracteristica este forma bateriei, ce aminteste de un motor in doi cilindri. Amplasata in interiorul cadrului, bateria de 52V / 12,5A se incarca complet in doar 2 ore si e garantata pentru 1000 de reincarcari. Beneficind de o recuperare a fortelor de franare, bateria poate alimenta motorul pe o distanta de aproape 60 de kilometri. Carcasa bateriei imita forma unui motor si este construita din aluminiu hidroformat vopsit cu pulbere.

Bicicletă electrică deghizată în moped 3

Motorul situat in butucul din spate are o putere impresionanta de 3500W. Pentru a fi legal pentru uzul pe sosele, motorul este limitat la 750W. La putere maxima ar putea propulsa bicicleta cu 60km/h, dar din cauza limitatorului atinge doar 30km/h.

Bicicletă electrică deghizată în moped 4

Nu tocmai de laudat sunt franele disc din dotare. Desi Avid BB7 e o frana foarte buna, par cam ineficiente pentru a opri monstrul de peste 25kg, iar discurile de 140mm sunt o alegere si mai neinspirata. Doua discuri de 203mm sau un set de frane hidraulice ar fi fost mult mai indicate pentru aceasta bicicleta.

Bicicletă electrică deghizată în moped 5

E-Flyer mai include si alte piese interesante cum ar fi manetele de frana custom, farul retro cu led Cree H4 si o şa de piele Brooks. Firma californiana va produce doar 50 de exemplare din aceasta bicicleta, ce se vor vinde la un pret de 4995 dolari. Odata cu bicicleta se livreaza si un set de scule, accesorii pentru ingrijirea şeii si manual de utilizare.

Bicicletă electrică deghizată în moped 6

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.