Ghidonul aero Smart ENVE - cel mai reglabil de pe piaţă 1

ENVE Composites este o firma specializata in constructia de jante si alte componente de bicicleta. Toate piesele sunt fabricate manual din fibra de carbon in Ogden, Utah, SUA. Si-au facut un renume cu jantele lor extraordinar de usoare, rezistente si performante. Alt produs ce a impus noi standarde este ghidonul aero ENVE Smart.

Ghidonul aero Smart ENVE - cel mai reglabil de pe piaţă 2

Noul ghidon face parte din seria SES (Smart Enve System) si are ca principala caracteristica infinitele posibilitati de reglaj. Nici un alt aero-ghidon de pe piata dedicat bicicletelor de triatlon si time-trial nu are calitatile Smart-ului. Unele sunt aerodinamice, unele sunt reglabile, altele sunt usoare, dar Smart este si aerodinamic si reglabil si usor.

Ghidonul aero Smart ENVE - cel mai reglabil de pe piaţă 3

Designul modular permite componentelor ghidonului sa fie aranjate si reglate intr-o mare varietate de pozitii. Suportii pentru coate se pot monta in interior sau in exterior si au trei distantiere dedesupt, de 5, 10 si 20mm. Aceste distantiere se pot interschimba pentru a se obtine pozitia ideala. Ghidonul are o curbura care se poate monta in jos sau in sus, marind sau micsorand pozitia cu 21mm. Diametrul centrului este de 31,8mm.

Ghidonul aero Smart ENVE - cel mai reglabil de pe piaţă 4

Extensiile pentru maini se pot monta la o distanta minima de 86mm una de alta, iar maximul este de 173mm. De asemeni, se pot regla de la o pozitie orizontala pana la un unghi de 15° in sus. In plus suportii pentru coate se pot monta deasupra ghidonului, iar extensiile dedesupt. Suportii au opt gauri, ceea ce le permite o plaja larga de reglaje.

Ghidonul aero Smart ENVE - cel mai reglabil de pe piaţă 5

Extensiile au o curbura dubla la unul din capete, asa numitul S-bend. Una din curburi se poate elimina prin taiere, ramanand doar J-bend. Ambele capete au desenate linii din 10 in 10mm pentru a usura taierea. Pe partea inferioara au patru gauri pentru camasile cablurilor ce ies prin partea din spate.

Ghidonul aero Smart ENVE - cel mai reglabil de pe piaţă 6

Greutatea ghidonului variaza intre 650 si 825g in functie de distantierele folosite si de lungimea extensiilor. Pretul este in jur de 1300 dolari si beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Ghidonul aero Smart ENVE - cel mai reglabil de pe piaţă 7

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.