Papucii Lake se înnoiesc 1

Firma americana Lake a fost infiintata in Evanston, Ilinois in anul 1982. Au adus nenumarate inventii si inovatii in gama papucilor de ciclism, printre care amintim branţurile de spumă, talpa de carbon modulara, primii papuci de MTB si primii papuci de iarna. Pentru sezonul urmator Lake a pregatit cateva modele noi cu caracteristici extraordinare.

Papucii Lake se înnoiesc 2

Probabil cel mai interesant model este prototipul MX331 pentru ciclocros. Partea de sus este identica cu celelalte modele din gama 331, dar talpa face diferenta. Construita in intregime din carbon, talpa este dotata cu o multime de suporturi pe care se pot atasa diverse accesorii. In functie de teren, pe talpa se pot atasa diferite crampoane ce pot ajuta ciclistul pe sectiunile de push-bike. Exista si o varianta pentru sosea denumita CX331, ce are aceeasi parte superioara din piele de cangur, dar are talpa diferita. Ambele modele includ un nou model de brant si o plasa antimicrobiana.

Papucii Lake se înnoiesc 3

Primele ghete de iarna pentru ciclisti au fost produse de Lake si se numeau 303. Noile modele de iarna se numesc CX145 si MX145 si sunt recomandate pentru temperaturi ceva mai ridicate. CX145 este dedicat rutierilor, iar MX145 este pentru iubitorii de offroad. Pe exterior au o membrana de canvas tratata cu ceara, ceea ce le face impermeabile, respirabile si calduroase. Ambele modele includ elemente reflectorizante si se produc in variante diferite pentru femei si pentru barbati.

Papucii Lake se înnoiesc 4

Papucii Lake se înnoiesc 5

Noii papuci pentru sosea se numesc CX402 si aduc o inovatie foarte utila. Tapla din carbon este formata prin presare la cald iar partea superioara este din piele de cangur, cea mai rezistenta de pe piata. Partea cea mai interesanta o constituie un talpic interior din carbon ce se introduce intre branţ si talpă. Acest talpic imbunatateste rezistenta si rigiditatea talpii si transfera mai bine forta catre pedale. In plus diminuiaza oboseala picioarelor si izoleaza piciorul de talpa papucului. Deasupra se aseaza un branţ perforat ce imbunatateste confortul si circulatia picioarelor. Partea superioara este subtire si usoara si are multe perforatii pentru o ventilare optima. Sistemul de inchidere Boa inlocuieste vechile benzi cu scai. Sistemul Boa este mai mic si mai usor si beneficiaza de garantie gratuita pentru piese si pentru transport. Talpa se fabrica in doua variante cu 3 sau cu 4 gauri pentru a se potrivi cu pedalele dorite.

Papucii Lake se înnoiesc 6

Papucii Lake se înnoiesc 7

Toate modelele se fabrica in diferite culori si sunt disponibile la cei 45 de distribuitori din intreaga lume.

Papucii Lake se înnoiesc 8

Papucii Lake se înnoiesc 9

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.