vasile-selejean

26 Noiembrie 2013 va rămâne foarte probabil o zi istorică în ciclismul românesc. Astăzi a fost suspendat din funcție omul care a reușit să distrugă ciclismul românesc în ultimii 16 ani, Vasile Selejan.

Alături de Vasile Selejan a fost suspendat din funcție și Trezorierul Bogdan Floareș, personaj care este bănuit că ar fi falsificat documente, că ar fi făcut plăți ilegale și că nu ar fi declarat la finanțe obligațiile salariale ale angajaților FRC în ultimii ani.

A fost făcută plângere penală și pentru alți doi membrii ai consiliului de administrație, domnii Ilinca Constantin și Cismaru Ovidiu.

Mai jos găsiți plângerea penală în care sunt descrise faptele celor mai sus menționați și suspendările care au fost luate la cunoștință și semnate de Vasile Selejan și Bogdan Floareș.

Plangere penala+suspendari

Abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, DELAPIDARE, evaziune fiscală, fals și uz de fals, acestea sunt instrumentele pe care se baza Vasile Selejan și care au fost utilizate timp de 16 ani pentru a distruge ciclismul românesc și pentru a îngropa cluburile care aveau activitate.

În acest moment la Federația Română de Ciclism sunt inventariate toate documentele contabile care vor fi înaintate pentru efectuarea unui audit extern și pentru a fi puse la dispoziția procurorilor care se vor ocupa de acest caz.

 

7 COMENTARII

  1. Sa speram ca lucrurile se vor rezolva si vom avea CICLISM si in Romania. Trebuie totusi sa spun ca titlul articolului are ceva de Antena… momentan li s-a facut plangere penala, si deci dosar penal, dar asta nu inseamna mare lucru pana nu este declarat vinovat cu inceperea urmaririi penale.

  2. Doamne ce veste bună. Multumesc Eduard Novak că ai avut nervi de oțel în lupta cu acești nenorociți. MULȚUMESC!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.