movistar-canyon

Echipa spaniolă Movistar va renunța la parteneriatul cu Pinarello la sfârșitul acestui an, după 30 de ani de colaborare. În această perioadă, bicicletele italiene i-au ajutat pe rutieri precum Pedro Delgado, Miguel Indurain, Abraham Olano, Oscar Pereiro sau Alejandro Valverde să câștige cele mai importante curse din lume.

Noul sponsor tehnic al spaniolilor va fi compania germană Canyon, Movistar fiind a doua echipă din World Tour, alături de Katusha, ce va folosi această marcă de biciclete.

canyon_movistar_1

Bicicletele pe care vor pedala în 2014 Alejandro Valverde, Nairo Quintana, dar și noile achiziții John Gadret și Adriano Malori, sunt echipate cu groupset-uri Campagnolo Super Record EPS și roți tot de la compania italiană. Canyon va furniza echipei cadre Ultimate CF SLX 9.0 vopsite în culorile Movistar (albastru și verde).

Endura

Echipa lui Eusebio Unzue anunțase deja în această vară încetarea colaborării și cu cei de la Nalini care furnizau echipamentele cicliștilor. Endura va fi cea care va prelua acest rol, scoțienii producând echipamente și pentru Sky.

 

 

 

1 COMMENT

  1. Io zic ca n-ar strica sa va mai documentati putin. Formularea e ciudata – Endura producand echipamente si pentru Sky. Este vorba de Sky Pro Cycling Team aka Team Sky? Sky, simplu, e un furnizor de servicii tv si internet prin cablu. Endura nu au produs niciodata echipamentele lor. Sky avea parteneriat cu Adidas si de anul acesta au trecut pe echipament Rapha.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.