Mănuşi de iarnă - Top 10.00

De cateva zile temperaturile au scazut zub zero si nu se mai poate pedala fara manusi. Pentru cei ce nu si-au luat inca manusi de iarna voi prezenta 10 modele, printre cele mai bune din lume. Ordinea prezentarii este aleatorie, fiecare va decide ce i se potriveste.

Assos Fugu S7
Unele dintre cele mai reusite manusi, create din cele mai bune materiale si cu mare atentie la detalii. Fara sa fie prea groase ofera o protectie excelenta impotriva frigului, datorita constructiei din trei straturi. In interior au o captuseala moale, confortabila si izolanta. Atentie, nu se recomnda decat sub -10 grade! Sunt atat de calduroase ca la temperaturi mai mari devin insuportabile. Pretul de 150 dolari reflecta calitatea manusilor Fugu.

Mănuşi de iarnă - Top 10.01

Endura Luminite Thermal
Sunt recomandate pentru toamne friguroase cu temperaturi de minim zero grade. Stratul exterior este windstoper si datorita tratamentului cu DWR rezista si la ploi moderate. Si stratul interior este rezistent la apa, iar stratul de cauciuc din palma pastreaza priza pe ghidon. Sunt generos dotate cu elemente reflectorizante, fiind foarte utile ciclistilor urbani si navetistilor. Pretul unei perechi este de 65 dolari.

Mănuşi de iarnă - Top 10.02

SealSkinz Handlebar Mittens
Aceste manusi mai deosebite au un design cu doar trei degete. Sunt fabricate din Primaloft, un material foarte izolant ce face ca manusile sa poata fi folosite fara probleme la temperaturi negative. Deoarece degetele stau doua cate doua, mainile se incalzesc mai usor. Un mic dezavantaj este faptul ca franarea si schimbarea vitezelor devine mai anevoioasa. Pretul lor este de 75 de dolari.

Mănuşi de iarnă - Top 10.03

DHB Neoprene
Sunt construite din acelasi material ca si costumele de inot. Neoprenul se imbiba cu o pelicula de apa ce este incalzita de caldura corpului si pastreaza apa rece la distanta. Astfel mainile sunt calde desi sunt ude. Sunt ideale pentru o toamna ploioasa sau o iarna cu precipitatii. La 45 de dolari sunt o afacere foarte buna.

Mănuşi de iarnă - Top 10.04

Sportful Pursuit Tech
O pereche de manusi extraordinare, perfecte pentru orice vreme. In ciuda faptului ca sunt subtiri, ofera protectie chiar si la temperaturi negative. In plus sunt rezistente la apa, chiar daca nu 100%, dar iarna nici nu ploua prea mult. Manevrarea manetelor este foarte facila, se pot ajusta pe incheietura si includ elemente reflectorizante. O pereche costa 86 de dolari.

Mănuşi de iarnă - Top 10.05

Altura Raceline Windproof
Manusi subtirele potrivite pentru o toamna rece sau o iarna blanda. Pricipala lor calitate o constituie excelenta protectie anti-vânt. Au pernute confortabile in palme iar partea de pe incheieturi este lunga si calduroasa. Pretul lor este de aproximativ 55 dolari.

Mănuşi de iarnă - Top 10.06

Phew Early Winter Windster
Recomandate pentru vreme rece , dar nu geroasa, manusile Phew se remarca prin protectie superioara impotriva vantului. Au pernute generoase in palma ceea ce mareste confortul si imbuntateste priza. Se potrivesc foarte bine pe mana si vin cu un pret de 40 de dolari.

Mănuşi de iarnă - Top 10.07

Specialized Radiant
Manusi serioase de iarna, Radiant sunt fabricate din Primaloft, unul dintre cele mai bune materiale. Se pot folosi fara probleme la temperaturi sub zero grade. Partea de pe incheieturi este larga pentru a putea fi trasa peste maneci. Includ elemente reflectorizante si se vand cu 57 de dolari.

Mănuşi de iarnă - Top 10.08

Systemex Zero
Construite din neopren, protejeaza mana de frig chiar si sub ploile reci de toamna. Palmele sunt acoperite cu un  strat de silicon, ce impiedica mainile sa alunece de pe mansoanele ude. Partea de pe incheietura se prelungeste mult pe antebrat pentru a putea fi introduse sub haina de ploaie. Indicate pentru vreme umeda si temperaturi de pana la 0°, manusile Systemex costa 40 de dolari.

Mănuşi de iarnă - Top 10.09

Santini Krios Xfree
Aceste manusi au pe exterior o membrana Gore, cea mai buna protectie anti-vânt. Sunt subtiri si calduroase, ofera dexteritate buna si o priza superioara datorita punctelor de silicon din palma. Au elemente reflectorizante si pernute groase cu gel. O pereche costa 82 de dolari.

Mănuşi de iarnă - Top 10.10

Sursa: BikeRadar

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.