TranzX lansează tija de şa reglabilă cu Wireless 2

Tijele reglabile sunt intr-o continua evolutie si toti producatorii cauta sa descopere ceva nou si util. Tehnologia este prietena noastra cea mai buna, asa ca TranzX a fabricat o tija reglabila cu comanda Wireless si motor electric. Si alti producatori lucreaza la diferite modele electronice cu comanda wireless sau bluetooth, dar TranzX le-a luat-o inainte.

TranzX a lansat recent trei modele noi de tije reglabile, din care doua sunt hidraulice si una electronica. Primul model wireless din lume poarta numele JD-YSP06. Tija este actionata de un mic motor electric introdus in cadru. Motorul este alimentat de un pachet de acumulatori amplasat sub şa, iar comanda se face printr-un sistem de comunicatie de 2,4gHz.  Tija va fi disponibila in mai multe variante, cu o cursa de 80 sau de 100mm, cu lungimi de 350 si 400mm si in diferite diametre.

TranzX lansează tija de şa reglabilă cu Wireless 1

Cam dezamagitoare este greutatea maxima suportata. Si aici avem doua modele, unul care suporta maxim 70 de kilograme si unul ce rezista pana la 90kg. Ciclistii ce cantaresc mai mult de atat trebuie sa se apuce de slabit pentru a beneficia de avantajele noii tehnologii.

Cele doua modele hidraulice difera prin pozitionarea cablului de comanda. Un model este cu cablu exterior iar celalalt cu ICR – Internal Cable Routing. Tijele hidraulice se fabrica de asemeni in diferite variante, cu lungimi de 350 si 400mm si cursa de 80 si 100mm. Modelul ICR are cursa de 120mm si lungimea de 420mm.

Astea au fost toate detaliile anuntate de cei de la TranzX, despre greutate si pret nici un cuvant. Asteptam un review detaliat si detalii mai manuntite.

Ca fapt divers, TranzX au lansat si un nou model de pipa cu suspensie. Daca vechile pipe fabricate de alti producatori functionau cu un arc sau elastomer, montate pe o parghie sau un paralelogram, aceasta e cu totul altfel. Intre gatul furcii si corpul pipei exista un inel de material special ce preia o mica parte din vibratii. Nu este mult, pipa se misca 1° in sus si 2° in jos dar ceva tot se simte. Greutatea de 200 de grame si pretul de 100 de euro s-ar putea sa fie o mare piedica in calea succesului acestei pipe.

TranzX lansează tija de şa reglabilă cu Wireless 3

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.