Geantă frigorifică Stone Cold Outdoor 1

O firma realtiv necunoscuta din Kansas SUA produce o serie de accesorii de transport foarte bune si utile. Printre acestea se remarca geanta frigorifica pentru portbagaj, ce tine bauturile si alimentele reci si in cele mai calduroase zile.

Geantă frigorifică Stone Cold Outdoor 2

Cooler Bag se vinde separat si se poate monta pe o laterala a portbagajului. Are lungimea de 30cm, latimea de 22cm si grosimea de 13cm. La exterior are un strat textil rezistent dublat de material sintetic, iar in interior are un strat de spuma izolanta gros de 10mm. Forma gentii este sustinuta de un schelet rigid si usor din aluminiu iar sistemul de prindere e tot din aluminiu. La exterior are un buzunar cu fermoar in care sunt mai multe compartimente pentru telefon, chei si bani. Pe laterale mai are doua buzunare cu plasa, utile pentru depozitarea altor maruntisuri. Capacul superior se inchide cu fermoar si are si un maner pentru transport. In interior incap doua bidoane cu apa, sau sase beri sau o sticla si cateva gustari. Izolatia pastreaza tot continutul rece pentru aproximativ 6 ore. Geanta costa separat 30 de dolari, un pret destul de bun.

Geantă frigorifică Stone Cold Outdoor 3

Bike Trunk este un alt accesoriu de transport foarte util navetistilor si excursionistilor. Consta intr-o cutie din aluminiu ce se monteaza deasupra portbagajului. Este prevazuta cu un capac incuiabil si impermeabil. Incuietoarea solida fereste continutul de hoti, iar garnitura de cauciuc pastreaza interiorul uscat sub orice ploaie. Peretii interiori sunt captusiti cu burete pentru a elimina zgomotele si a feri obiectele transportate de impact. In partea posterioara are un atasament pentru un stop cu leduri, inclus in livrare. Se poate monta pe orice portbagaj, cu ajutorul a patru suruburi si e compatibil cu gentile laterale. Cantareste doar 900 de grame si are dimensiunile de 33x15x12cm. Costa 80 de dolari si se livreaza in diferite culori – rosu, albastru, verde, negru si aluminiu natur.

Geantă frigorifică Stone Cold Outdoor 4

Geantă frigorifică Stone Cold Outdoor 5Bidonul pentru apa fabricat de Stone Cold Outdoor are forma dreptunghiulara, fiind special creat pentru geanta laterala. Doua astfel de bidoane intra la fix in Cooler Bag, iar deasupra mai ramane si loc pentru gustari. Este construit din policarbonat rigid si rezistent, au o gura larga si capac cu filet. Gura larga permite introducerea cuburilor de gheata pentru a pastra apa rece o perioada mai indelungata. Tratamentul intern nu absoarbe mirosurile astfel ca se poate umple cu orice bautura, suc, ceai sau vin. Bidoanele cosmetizate doar cu albastru costa 10 dolari bucata.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.