Cadru de top pentru ciclocros de la On-One 1

On-One a dezvoltat un nou cadru de ciclocros in colaborare cu propria echipa de ciclisti. Cadrul a fost produs special pentru membrii echipei, dupa preferintele lor personale, dar va fi disponibil si spre vanzare in serie limitata.

Cadru de top pentru ciclocros de la On-One 2

Denumit Pickenflick, cadrul este fabricat in intregime din tuburi de titan imbinate prin sudura. Creat special pentru curse si antrenamente, nu dispune de suporti pentru aripi sau portbagaje. Are in schimb gauri filetate pentru doua bidoane. Pentru a putea fi folosit in orice conditii, cadrul suporta cele mai late si cramponate anvelope de CX. Pentru aceasta capetele chainstay-ului au fost departate, astfel ca se pot folosi doar angrenaje de MTB. Producatorii afirma ca aceasta caracteristica are doar avantaje. Se pot folosi anvelope mai late, capatul chainstay-ului nu trebuie ovalizat astfel se mareste rigiditatea furcii spate, iar angrenajul de MTB are performante mai bune pe noroi. Se recomada angrenaje cu doua foi de 42-28 sau 39-26.

Cadru de top pentru ciclocros de la On-One 3

Tija şeii este groasa de 31,6mm iar colierul schimbatorului de foi trebuie sa cuprinda 34,9mm. Tubul frontal este conic, cu cuvetaria integrata. Cadrul suporta doar frana disc, atat hidraulica cat si mecanica. Etrierul spate are prindere PM amplasata pe exteriorul seatstay-ului. Cablurile pentru schimbatoare sunt trase pe sub monobloc, iar cablul pentru frana spate merge pe deasupra toptube-ului pentru a nu incomoda cand bicicleta este transportata pe umar. Sudurile si finisarile sunt facute cu mare arta, Pickenflick oferind cel mai inalt nivel de performanta.

Cadru de top pentru ciclocros de la On-One 4

Impreuna cu cadrul se livreaza si o furca de carbon cu prindere Post Mount pentru frana disc. Gatul conic de carbon este imperecheat cu cadrul printr-un headset FSA Orbit C40. Furca cantareste 490 grame cu gatul netaiat, iar cadrul are 1260 grame la marimea de 52cm. Abtibildurile de pe cadru se pot indeprata cu usurinta si sunt disponibile mai multe modele pentru personalizare.

Cadru de top pentru ciclocros de la On-One 5

Frameset-ul compus din cadru, furca si cuvete costa 1325 dolari in magazinele din America. In Marea Britanie pretul e mai maricel si anume 999 lire sterline. Cadrul se fabrica in patru marimi, iar stocurile sunt limitate.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.