Manşoane ce se mulează după palmă 1

La o tura lejera si scurta de 10-20-30 de kilometri chiar nu conteaza ce mansoane folosim, dar la ture de peste 100 km incepe sa se simta calitatea lor. Amortelile si durerile din degete, palme si incheieturi pot provoca neplaceri mari si doar un set de mansoane comode le pot alunga. Exista pe piata o multime de mansoane ergonomice, construite cu scopul de a diminua si elimina durerile din maini, iar printre cele mai interesante se numara cele produse de TMR Design.

Manşoane ce se mulează după palmă 2

Numite Imprint Grips, aceste noi mansoane sunt construite dintr-un material deosebit. Cand este scufundat in apa fiebinte materialul de la suprafata se inmoaie si poate fi modelet cu usurita. Cat timp este moale se strange mansonul in palma, iar forma degetelor se imprima in material. Apoi se scufunda in apa rece pentru a se intari. Se obtine astfel un manson ce se potriveste perfect in palma posesorului, oferindu-i acestuia un confort de neegalat.

Manşoane ce se mulează după palmă 3

Materialul, a carui formula este secreta, are la suprafata un model cu romburi datorita unei plase ce se indeparteaza dupa racire. In interior se afla un cilindru din aluminiu, dotat la capat cu inel de strangere cu surub. Impreuna cu mansoanele se livreaza si capace din material plastic dur. Imprim gripul este foarte rezistent la uzura si conditii meteo extreme, absoarbe vibratiile, atenueaza socurile si elimina punctele de presiune. In plus mai poate fi remodelat de cateva ori in apa fierbinte. Se poate folosi la fel de bine si cu mana goala si cu manusi.

Imprint Grip se produce in doua variante, Premium si Standard. Modelul Premium are cilindrul interior din aluminiu, strunjit dintr-o singura bucata. La capatul interior are un sistem de strangere cu un surubel din titan. La capatul exterior are un capac dintr-un polimer foarte dens. Suportul din aluminiu se eloxeaza in diferite culori – negru, rosu, albastru, galben sau aluminiu natur. Lungimea totala este de 132mm, iar lungimea partii moi este de 115mm. Un set complet cantareste 149 de grame. Modelul Standard se deosebeste doar prin materialul cilindrului de suport. Acesta este din plastic, cu un lockring din aluminiu strans de un surub din otel.  Are aceleasi dimensiuni si o greutate de 144g.

Preturile incep de la 29 de euro pentru modelul Standard pana la 42 euro modelul Premium. Preturile includ transportul oriunde in lume. Se estimeaza ca primele loturi vor fi livrate in mai 2014.

2 COMMENTS

  1. Mansoanele astea chiar daca au forma palmelor tale, is comode doar pt. o anume pozitie a palmelor iar atunci cand schimbi pozitia deja devin total incomode! Clar!!…..
    Personal nu le agreez deloc; esti obligat sa-ti tii palmele pe formatul lor in pozitia respectiva, altfel, vei avea tot disconfortul.
    Am mansoane Ritchey cu grip foarte bun, guma de calitate si forma anatomica perfecta pt. causul palmei (forma de butoi) care nu deranjeaza absolut deloc, indiferent in ce pozitie ai palmele pe ghidon, cu sau fara manusi.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.