belkin bianchi oltre xr2_0

Cei de la Belkin au renunțat la bicicletele Giant în 2014 și au trecut la Bianchi, companie cu care au semnat o înțelegere pe 2 ani. 

Team Belkin and Bianchi Oltre XR.2 in Spain-001

Echipa va avea acces la cele mai noi două modele Bianchi – Oltre XR2 și Infinito CV, cea din urmă fiind destinată clasicelor din primăvară. De asemenea, cei de la Bianchi au anunțat și un nou model de bicicletă pentru contratimp ce va înlocui vechiul Chrono.

Bianchi Oltre XR.2 Belkin Team Edition Detail (2)

Italienii au fost ocupați în ultimii ani cu producția de biciclete pentru diverse echipe, iar acum au în portofoliu câteva modele cu pedigree, dotate cu cele mai noi tehnologii, un exemplu concludent fiind Oltre XR2, cea mai ușoară și rigidă bicicletă din istoria companiei.

Bianchi Oltre XR.2 Belkin Team Edition Detail (1)

Cadrul are o greutate de 895g și este fabricat din fibre de carbon UMS 40 și CN60. Tehnologia X-Tex adaugă benzi de carbon suplimentare la nivelul head tube-ului și în jurul zonei BB-ului, ceea ce oferă bicicletei un plus de rigiditate fără a crește semnificativ greutatea.

Bianchi Oltre XR.2 Belkin Team Edition Detail (3)

În jumătatea posterioară a cadrului îți vor sări în ochi bottom bracketul și chainstay-urile supradimensionate. Bianchi a utilizat un bottom bracket standard BB386 EVO, asigurând compatibilitatea cu cele mai noi modele de angrenaj. Seatstay-urile sunt foarte subțiri și au fost numite de italieni UTSS (ultra thin seat stay). 

Bianchi Oltre XR.2 Belkin Team Edition Detail (4)

Anul trecut, cei de la Vacansoleil și-au echipat bicicletele Bianchi cu componente de la Campagnolo, însă Belkin rămâne alături de Shimano. Olandezii vor folosi groupsetul Dura-Ace Di2, cu bateria montată în tija de șa . 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.