Rocky Mounts BrassKnuckles, cel mai subţire suport auto 1

In categoria suporturi auto, apar destul de rar noi producatori si noi inventii. Un producator relativ necunoscut a lansat recent un suport de biciclete ce se monteaza pe plafonul masinii si are un profil foarte ingust.

Rocky Mounts este o firma specializata in producerea de sisteme de transport pentru articolele sportive. Noul suport pentru biciclete tocmai a fost lansat si deja se bucura de un mare interes din partea comunitatii cicliste. Denumit BrassKnuckles, acest suport are o silueta de invidiat si se remarca prin versatilitate si utilizare facila.

Rocky Mounts BrassKnuckles, cel mai subţire suport auto 2

BrassKnuckles nu are momentan nici un rival la categoria usoara, fiind cu siguranta cel mai suplu si mai aerodinamic suport auto. In stare pliata, abia daca se observa pe plafonul autoturimului. Desi mic, e si voinic, putand sustine fara probleme orice bicicleta, incepand cu 29ere de downhill si terminand cu biciclete de copii cu roti de 20”. Corpul suportului este construit din aliaje rezistente de aluminiu si este dotat cu elemente cauciucate in punctele de contact. Bratul culisant de fixare beneficiaza de o mare raza de actiune pentru a se putea potrivi pe orice forma de cadru. In plus poate fi montat si pe stanga si pe dreapta pentru a fi accesat cu usurinta de pe orice parte a masinii.

Rocky Mounts BrassKnuckles, cel mai subţire suport auto 3

Suportul se poate incuia pe plafonul autoturismului cu un mecanism ce se comanda separat. Sistemul are dubla actiune, incuie suportul pe masina si apoi bicicleta pe suport. BrassKnuckles costa 200 de dolari si poate sustine o singura bicicleta. Pentru mai multe biciclete trebuie achizitionate mai multe suporturi. Rocky Mounts au in oferta o intreaga serie de suporturi pentru bicicleta, majoritatea mai ieftine decat BrassKnuckles. Exceptie o face suportul pentru tandem, ce costa 370 de dolari.

Rocky Mounts BrassKnuckles, cel mai subţire suport auto 4

Sursa: BikeRumor

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.