Polar V800 Multisport - un computer într-un ceas 1

Lansat in urma cu o saptamana, noul dispozitiv de la Polar are dimensiuni foarte compacte putand fi purtat la incheietura mainii ca un ceas obisnuit. Numit V800, acest ceas este un adevarat computer in miniatura, fiind dotat cu o sumedenie de functii si tehnologii de varf.

Polar V800 Multisport - un computer într-un ceas 2

V800 este un dispozitiv cu multiple valente sportive, util in aproape orice sport sau activitate. Este conceput sa lucreze 24 de ore pe zi, inregistrand toate activitatile posesorului. Este de un real folos sportivilor, ce pot astfel sa-si monitorizeze antrenamentele, sa-si urmareasca performantele si sa-si supravegheze pulsul.

Polar V800 Multisport - un computer într-un ceas 3

Cantitatea de tehnologie inclusa in acest mic gadget este uimitoare. Printre altele, este dotat cu barometru, altimetru, accelerometre, bluetooth, GPS. Poate monitoriza pulsul, cadenta, viteza, pasii, iar prin GPS traseaza ruta si distanta. Toate aceste functii pot fi accesate rapid si usor prin intermediul ecranului tactil si a celor trei butoane laterale. Este si complet impermeabil putand fi folosit si la inot.

Polar V800 Multisport - un computer într-un ceas 4

Ceasul se poate conecta cu orice smartphone cu Android si iOS prin intermediul softului Polar Flow, iar datele sunt sincronizate cu un cont online. Bateria rezista 14 ore la parametri maximi, cu antrenament intens si toate functiile activate, sau 50 de ore de antrenament moderat. In conditii de utilizare normala ca si ceas de mână, bateria alimenteaza aparatul pentru 30 de zile! Meniul se poate personaliza, aducand pe pagina principala activitatile preferate.

Polar V800 Multisport - un computer într-un ceas 5

Polar V800 Multisport - un computer într-un ceas 6Polar V800 este o jucarie foarte utila baietilor mari, iar in ciclism poate inlocui cu succes orice ciclocomputer. Pentru triatlonisti este dispozitivul ideal, datorita multiplelor functii sportive si a rezistentei la apa. In curand va putea fi sincronizat si cu un Power Meter, imediat ce va fi pus la punct noul update. Cu ajutorul lui se pot planifica antrenamente, se poate urmari progresul si se poate supraveghea inima. Toate astea 24 de ore pe zi, in fiecare zi a saptamanii!

Tehnologia si performanta vine cu un pret, iar in acest caz pretul nu e tocmai mic. V800 costa 450 de dolari si va fi disponibil din luna aprilie. Pentru inca 50 de dolari se livreaza si o centura cu senzor pentru inima. Comparand multitudinea functiilor cu pretul, putem spune ca nu e chiar scump, iar pe viitor cu siguranta se va mai ieftini.

Sursa: BikeRumor

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.