TINKOFF-SAXO SPEC TARMAC-SL4 SIDE

Specialized sponsorizează și în 2014 trei echipe din World Tour, iar una dintre acestea este Tinkoff-Saxo, echipă ce este deținută începând cu acest an de omul de afaceri rus Oleg Tinkov. Compania americană furnizează echipei modelele Tarmac SL4, Roubaix SL4, Venge și Shiv, plus modele de căști și pantofi. 

KREUZIGER TINKOFF SAXO LUCA_0794

Bicicleta pe care vor rula cel mai des rutierii de la Tinkoff-Saxo este Tarmac SL4 și asta pentru că este cel mai ușor și rigid model, o bicicletă ideală pentru un cățărător precum Alberto Contador. 

Cadrele sunt vopsite diferit, fiind mai colorate față de sezonul trecut. Cadrul Tarmac SL4 are ceva ani de când a fost lansat (2005), însă cea mai nouă variantă este cea mai ușoară, cântărind doar 950g. Este construit din fibre de carbon proprii FACT IS 11r.

TINKOFF-SAXO SPEC TARMAC-SL4 DRIVETRAIN

Pentru prima dată, cicliștii de la Tinkoff-Saxo vor folosi sezonul acesta noul groupset de la SRAM Red 22 cu 11 pinioane. Se pare că toate echipele vor folosi casete de 11 pinioane în acest an.

TINKOFF-SAXO SPEC TARMAC-SL4 POWER METER

Singura componentă de la nivelul transmisiei care nu va fi furnizată de SRAM este angrenajul din carbon S-Works, care va fi însoțit de un powermeter SRM.

TINKOFF-SAXO SPEC TARMAC-SL4 ZIPP COMPONENTS

Zipp asigură tijele de șa, pipele și ghidoanele. Roman Kreuziger folosește o pipă de 13cm.

TINKOFF-SAXO SPEC TARMAC-SL4 WHEELS

Rutierii vor avea de ales între modelele de roți Zipp 404 și 202, ce vor fi însoțite de cauciucuri Specialized Turbo 24mm.

TINKOFF-SAXO SPEC VENGE PEDALS

Echipa daneză va folosi în 2014 noul model de pedale de la Look – Keo Blade 2. Noile pedale sunt mai ușoare și au o suprafață de contact mai mare.

TINKOFF-SAXO SPEC TARMAC-SL4 SADDLE

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.