maros bike
Către clienții,fanii și toți colaboratorii Maros Bike,

Pentru început dorim să vă mulțumim foarte mult pentru colaborarea avută împreună, ceea ce suntem astăzi fiind rezultatul colaborării cu dumneavoastră.

Datorită evoluției pozitive a societății noastre pe piața de biciclete și piese de biciclete din România în ultimii ani, am ajuns la un nivel în care activitatea noastra nu se mai poate desfășura ca o afacere de familie. În 2013 Maros Bike a ajuns să dețina cel mai mare magazin din țară specializat în vânzarea de biciclete, piese și accesorii premium. De asemenea este deținătorul celui mai important magazin on-line din Romania și nu în ultimul rand are o activitate de distribuție, cu o rețea de peste 50 magazine de profil din țară.

În ultimii ani, analizând îndeaproape piețele învecinate țării noastre, în special piețele din Germania,Olanda și Austria, am ajuns la concluzia că nici o companie, oricât de mare și cât de bine organizată ar fi, nu poate să acopere toate segmentele acestei afaceri, respectiv distribuție,vânzare în magazine fizice și on-line, în țările mai sus amintite companiile mari fiind axate numai pe distribușie sau numai pe retail.
Pornind de la această premisă am luat decizia ca din acest an Maros Bike să treacă la un nivel superior activității actuale, concentrând toate capacitățile către clienții finali, în magazinele fizice din Cluj-Napoca și on-line în toată România.

În urma colaborării bune cu dealerii noștri și pentru a păstra în continuare pe piața din România brandurile importate și promovate de noi în ultimii 7 ani, am realizat un parteneriat cu Sprint Bike Sport SRL din Cluj Napoca. În urma acestui parteneriat, din 01.02.2014, Sprint Bike Sport SRL devine unic importator și distribuitor oficial în România pentru brandurile Focus,Univega,Kalkhoff,BBB, Continental și Bellelli, devenind un pol foarte puternic în distribuirea bicicletelor,pieselor și accesoriilor de biciclete.
Prin aceasta mișcare suntem convinși că pe termen lung o să beneficiem cu toții de foarte multe avantaje: distribuția brandurilor sus amintite se va face într-un mod mult mai profesionist, de către o companie puternică, axată exclusiv pe distributie. În același timp clienții finali Maros Bike vor avea un grad de satisfacție mai mare, servicii mai bune și o rapiditate mult mai buna în procesarea comenzilor.

Vă dorim un an cât mai bun și fără evenimente neplăcute pe două roți.
Cu stimă,
Tudor Maros – Maros Bike

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.