Morvelo X Chickens - Bun la toate 00

Morvelo este o firma britanica specializata in haine si echipament, ce s-a decis sa-si mareasca domeniul de activitate. Primul cadru de bicicleta conceput de ei a dat nastere unei biciclete numita Morvelo X Chickens Frame Emporium CityCross.

Morvelo X Chickens - Bun la toate 01

Dupa declaratiile producatorului aceasta bicicleta a fost creata pentru a face legatura intre MTB si Ciclocros, putand fi folosita in ambele discicpline. Geometria si dotarile fac din X Chickens cea mai versatila masinarie construita vreodata. Doar schimband avelopele, acest CityCross poate fi folosit si pe poteci abrupte de munte si pe trasee de ciclocros si pe sosele asfaltate. Manevrabilitatea este foarte buna, pozitia confortabila, dotarile simple si eficiente.

Morvelo X Chickens - Bun la toate 02

Designul si finisajele sunt de asemeni la cele mai inalte cote. Cadrul este construit manual de catre Jon Chickens, din otel Columbus Life. Tuburile sunt unite prin alamire, iar sudurile au fost slefuite, lustruite si lasate nevopsite pentru a se obtine un aspect deosebit. Vopseaua este negru perlat, iar inscriptiile sunt in aceeasi nuanta cu alama sudurilor.

Morvelo X Chickens - Bun la toate 03

Morvelo X Chickens - Bun la toate 04

Cadrul este imperecheat cu o furca de carbon Whisky No.9 pentru ax BoltThru. Tubul frontal conic si tubul superior inclinat ii dau un aspect agresiv de 29er. La asta contribuie si rotile Reynolds 29er Carbon MTB incaltate cu anvelope cramponate Maxxis Raze. Transmisia 1×10 este compusa din piese de top de la Sram, cu foaia pedalierului fabricata de Absolute Black. Franele hidraulice pe disc vin de la TRP HyRd si datorita unui adaptor integrat pot fi actionate de manete mecanice.

Morvelo X Chickens - Bun la toate 05

Morvelo X Chickens - Bun la toate 06

Cu greu i se poate gasi vreun cusur acestei biciclete, cu siguranta e ceva dorit de orice ciclist serios. Nu am gasit informatii privind pretul si greutatea, dar cu siguranta e usoara si scumpa.

Morvelo X Chickens - Bun la toate 07

Morvelo X Chickens - Bun la toate 08

Morvelo X Chickens - Bun la toate 09

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.