Rapha îmbracă echipa Sky în haine de plasă 1

Deşi suntem în mijlocul iernii, unele echipe se pregătesc pentru sezonul estival. Sky Team a primit deja noul echipament de vara, ce este fabricat aproape în întregime din plasă.

Rapha îmbracă echipa Sky în haine de plasă 2

Rapha îmbracă echipa Sky în haine de plasă 4Costumul celor de la Sky este dintr-o singura bucata, se numeste skinsuit si a fost produs de Rapha. Se pare ca spandexul nu lasa pielea sa respire si supraincalzeste corpul in zilele toride de vara. Costumul de plasa diminueaza aceste probleme, deorece permite eliminarea rapida a transpiratiei, e ceva mai racoros si se spune ca imbunatateste si aerodinamica. Nici greutatea nu e de neglijat, un skinsuit marimea M cantarind doar 196 de grame.

Un punct slab al costumului il reprezinta vulnerabilitatea in fata razelor solare. Radiatiile pot sa provoace arsuri, singura solutie fiind aplicarea din abundenta a unor creme protectoare pe toate zonele expuse.

Momentan costumul este disponibil doar ciclistilor din echipa Sky. Oficialii Rapha nu au precizat daca in viitorul apropiat vor produce skinsuit-ul si pentru vanzare. Parerile comunitatii cicliste sunt impartite, balanta inclinand inspre criticii acestui model.

Rapha îmbracă echipa Sky în haine de plasă 3

Sunt curios cati dintre ciclistii amatori din Romania ar fi dispusi sa cumpere si sa poarte acest costum.

Rapha îmbracă echipa Sky în haine de plasă 5

Rapha îmbracă echipa Sky în haine de plasă 6

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.