1 Papuci noi de la Nalini pentru toate gusturile

Pentru anul 2014, Nalini a introdus o mulţime de noutăţi şi îmbunătăţiri în gama pantofilor de ciclism. Modelele vechi au fost refăcute, iar pe lângă ele au apărut şi o mulţime de modele noi. Majoritatea pantofilor sunt din categoria de vârf, dar sunt şi câteva tipuri pentru uz normal.

Octopus WR-CX este un model imbunatatit al vechilor pantofi de ciclocros. Varianta noua este rezistenta la apa, un lucru foarte necesar in competitiile de CX. Partea superioara e construita din microfibra cu o limba lata numita Storm Shield. Limba asigura o protectie in plus impotriva apei si frigului. Inchiderea se realizeaza rapid si usor cu ajutorul a trei curele cu velcro. Talpa este din nylon intarit cu carbon si este dotata cu crampoane demontabile. Partea dinspre calcâi este intarita, pentru a impiedica piciorul sa iasa in mod accidental. Perechea cantareste 400 de grame si costa 290 de dolari.

2 Papuci noi de la Nalini Octopus WR-CX

Octopus 2 MTB este foarte asemanator cu modelul CX, doar ca are o limba respirabila ce nu rezista la apa. Constructia tălpii si a calcaiului este identica. Datorita materialului mai subtire perechea pentru MTB cantareste 360 de grame si costa 195 de dolari.

3 Papuci noi de la Nalini Octopus 2 MTB

Octopus 2 Road are partea superioara asemanatoare cu modelul de MTB, o diferenta notabila observandu-se la talpa. Pentru sosea nu e nevoie de crampoane, astfel ca talpa este mai subtire si mai neteda. In jurul placutei se afla o zona cauciucata ce impiedica alunecarea accidentala de pe pedale. Pretul unei perechi este de 195 dolari.

4 Papuci noi de la Nalini Octopus 2 Road

Kraken 2 Plus este un model superior pentru sosea. Partea de deasupra este similara, avand in plus o curelusa cu catarama de aluminiu ce asigura o inchidere mai buna. Talpa este mai solida, fiind formata din sapte straturi de carbon intarita cu otel, pentru o rigiditate maxima. O pereche cantareste 330 de grame si costa 309 dolari.

5 Papuci noi de la Nalini Kraken 2 Plus

Triton Triathlon are partea superiora construita dintr-o singura bucata de microfibra, fara cusaturi si cu perforatii pentru aerisire. Branţurile au o forma speciala ce le permite sa se adapteze pentru orice forma de picior. Inchiderea se realizeaza cu doua curele cu velcro, una mica in partea de jos si una mai mare, cu tragere inversa, in partea de sus. Talpa din carbon are suport si pentru placuţe de cursiera si pentru MTB. Greutatea unei perechi este de 290 de grame iar pretul este de 290 de dolari.

6 Papuci noi de la Nalini Triton Triathlon

Murena Spinning este construit din piele sintetica si plasa, iar inchiderea se realizeaza cu trei curele cu scai. Talpa de nylon suporta atat placuţe de cursiera cat si de MTB. Costă 149 dolari.

7 Papuci noi de la Nalini Murena Spinning

Caiman  este dedicat excursioniştilor şi cicloturiştilor. Talpa este semirigidă, pentru a permite mersul pe jos, călcâiul este întărit şi branţurile au tratament antibacterial. Au doar prindere SPD şi costă 109 dolari.

8 Papuci noi de la Nalini  Papuci noi de la Nalini Caiman

Spider Crab este un model pentru uz urban, colorat in galben stralucitor pentru un plus de siguranta. Materialul este lucios si respirabil, calcaiul este intarit, branţurile sunt anatomice, iar inchiderea se face cu sireturi. O pereche cantareste 250 de grame si costa 199 de dolari.

9 Papuci noi de la Nalini  Spider Crab

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.