shimano_cm-1000-2

Cei de la Shimano au prezentat noua cameră CM-1000, model ce este foarte ușor și care intră pe o piață deja aglomerată și competitivă.

Shimano-CM-1000-Sport-Camera_1

Camera de dimensiuni foarte mici este proiectată pentru un montaj sigur, dar poate la fel de bine să fie ținută într-un buzunar când nu este folosită. Dispune de două butoane ușor de utilizat, un sistem dual LED și indicii sonore pentru a confirma setările, toate acestea având menirea de a ușura folosirea camerei în mișcare.

CM1000

Lentilele luminoase, cu diafragmă F2.0, îmbunătățesc performanțele în condiții de luminozitate scăzută. Camera poate filma în apă la adâncimi de până la 10m, este protejată împotriva prafului și poate fi curățată prin pulverizare.

MB-Shimano-CM-1000-2.jpg.4062100

CM-1000 măsoară 70,8mm cu 44,2mm, 30,3mm în înălțime și cântărește 86g cu tot cu card. Are inclus un senzor de imagine CMOS ce poate fi utilizat atât pentru video, cât și pentru poze, rezoluția standard a unei poze fiind de 3,1 megapixeli. Camera poate fi conectată la telefonul mobil. 

Shimano_camera_03

Alimentată de o baterie Li-ion, camera se încarcă în 4 ore, iar cei de la Shimano spun că bateria poate fi folosită 2 ore. Accesoriile pentru montaj vor însoți camera în magazine începând cu luna mai. 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.