Calfee X Ellsworth Witness - un tandem suprem 1

Mai este o luna pana la Ziua Femeii si m-am gandit sa va prezint cadoul ideal pentru o nevasta de ciclist. Este vorba de un tandem de top construit de Calfee in colaborare cu Ellsworth. Calfee lucreaza in domeniu de cativa zeci de ani, iar Ellsworth produce suspensii de 25 de ani, deci rezultatul acestei colaborari nu poate fi decat perfect. Tandemul Calfee X beneficiaza de toate atributele unui fullsuspension pur-sânge, cu suspensii de top, o geometrie desavarsita si componentele cele mai bune. Performanta, greutatea si rezistenta se combina in mod ideal pentru a da nastere unuia dintre cele mai bune tandemuri de pe planeta.

Calfee X Ellsworth Witness - un tandem suprem 2

Calfee X Ellsworth Witness - un tandem suprem 4

Cadrul este faricat din carbon, cu tub frontal conic si monobloc excentric. Pipa si ghidonul fac corp comun si sunt tot din carbon. Furca spate si elementele suspensiei sunt produse de Ellsworth. Tehnologia ITC (Instant Center Traking) mentine suspensia activa si elimina efectul de bob. Geometria four-bar si cursa de 140mm a shock-ului Fox fac faţă oricarui tip de teren. Si furca Fox a beneficiat de cateva modificari ce ii maresc performantele.

Calfee X Ellsworth Witness - un tandem suprem 3

Se fabrica doua variante ale tandemului, cu roti de 27.5” si de 29”. Ambele modele au aceeasi geometrie, cu chain stay-uri de 42,5cm si inaltimea monoblocului de 37cm. Camasile si cablurile sunt trase prin interior si se poate folosi transmisie mecanica sau electronica. Dotarile sunt la inaltime, cu roti Enve, angrenaje Rotor, schimbatoare electronice Shimano si frane Shimano hidraulice cu tehnologie IceTech si discuri mari. Si pilotul si copilotul beneficiaza de tija reglabila iar pipa copilotului are lungime variabila.

Calfee X Ellsworth Witness - un tandem suprem 5

Cadrele se produc in cinci marimi fiecare putand fi dotate cu roti de 27,5 sau 29 inch. Pretul unui tandem Calfee Witness 27.5” este de 8.295 dolari americani, iar cel de 29” costa cu 500 dolari mai mult. Sa tot cumperi asa cadou!

Calfee X Ellsworth Witness - un tandem suprem 6

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.