KTRAK transformă orice bicicletă într-un snowmobile 1

Cel mai neplacut anotimp pentru ciclisti este fara indoiala, iarna. Frigul, zapada si gheaţa fac practicarea ciclismului aproape imposibila. Daca e frig te poti imbraca mai gros, daca e gheaţă iti poti pune anvelope cu ţinte, dara daca e zapada mare ce poti face? Va spun eu ce: iti poti lua un kit KtraK.

KTRAK transformă orice bicicletă într-un snowmobile 2

Desi are cativa ani vechime, sistemul KtraK inca nu are rival. Kitul contine cateva piese ce pot transforma aproape orice bicicleta intr-un veritabil vehicol pentru zapada. Piesa principala este o roata de 26 inch ce se monteaza in locul rotii originale. Este fabricata din nylon intarit, are butuc cu rulmenti si suporta si frana pe janta si pe disc. Pe exterior roata are o şenilă de cauciuc intinsa de trei role amplasate in partea din spate. Cateva elemente de legatura fixeaza roata de cadrul bicicletei.

KTRAK transformă orice bicicletă într-un snowmobile 3 KTRAK transformă orice bicicletă într-un snowmobile 4

Conversia dureaza cateva minute si se poate face simplu si usor de catre oricine. Şenila ofera o aderenta perfecta si o tractiune de neegalat cu orice anvelopa de ciclism. Pentru coborâri pe pârtie este disponibil si un suport cu ski ce se monteaza in locul rotii din fata. Si acest ski se monteaza foarte usor si este inclus in pachet.

KTRAK transformă orice bicicletă într-un snowmobile 5

Desi are 26”, kitul se poate monta si pe un 29er dotat cu frana pe disc. Aproape orice cadru suporta sistemul KtraK, chiar si cele su suspensie. Un minus il primeste pentru grupul de 6 pinioane inclus in livrare. Grupul se poate schimba dar cu ceva costuri si eforturi suplimentare. Si greutatea sistemului este cam mare, ajungand la aproape 12kg.  Trecand peste cateva mici dezavantaje KtraK reprezinta o alternativa excelenta pentru bicicleta, ajuntand ciclistii sa ramana in forma toata iarna fara a neglija distractia.

KTRAK transformă orice bicicletă într-un snowmobile 6

Pretul unui kit este intre 500 si 600 de dolari.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.