Linskey Helix Titan trece la frână pe disc 1

Lynskey e unul dintre cei mai buni producatori de cadre de titan, semnatura lor fiind extraordinarele tuburi patrate si rasucite. Cea mai buna cursiera a firmei se numeste Helix si pentru a o face si mai buna, a fost dotata cu frane pe disc.

Linskey Helix Titan trece la frână pe disc 2

Lynskey Helix Disc este o creatie noua, de anul acesta, echipata cu cele mai moderne componente. Bineinteles, piesa de rezistenta o constituie cadrul, ce are tubul superior si cel inferior patrate si rasucite. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu este sa realizezi asa ceva, cu siguranta necesita un efort laborios si precis. Cei de la Lynskey afirma ca aceste tuburi creaza un cadru mai rigid si mai rezistent la torsiuni, numai bun pentru facut sprinturi la deal. In afara de performantele sporite, factorul estetic este la mare inaltime.

Linskey Helix Titan trece la frână pe disc 3

Cadrul beneficiaza de toate atributele moderne, fiind dotat cu monobloc PF30, tub frontal conic si cuvete integrate. Furca spate este spatiata la 135mm, bicicleta putand fi echipata si cu roti de ciclocros. Nu putea sa lipseasca furca Lynskey Pro Carbon cu suport pentru disc. Cadrul este conceput doar pentru transmisie mecanica, dar cei ce vor neaparat sa-l echipeze cu schimbatoare electronice pot sa-i faca gauri pentru fire. Pot oare?

Linskey Helix Titan trece la frână pe disc 4

Echiparea se poate modifica dupa gusturi, dar cel mai des se prefera groupset-ul Sram Red 22. Franele hidraulice pe disc pot sa opreasca bicicleta rapid si sigur de la orice viteza. Anvelopele Kenda Quick Roller Sport de 28mm latime incap fara probleme in cadru si furca, iar pe spate ar putea incapea si una lata de 30. Rotile Rolf Prima Elan cu 20 de spite fiecare intregesc bicicleta.

Linskey Helix Titan trece la frână pe disc 5

Cu echiparea de mai sus, Lynskey Helix Disc costa intre 6500 si 7000 de dolari americani. Pretul poate varia in functie de piesele folosite, de imbunatatiri si personalizari.

Linskey Helix Titan trece la frână pe disc 6

Sursa: BikeRumor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.