KICKR

Wahoo KICKR este un trainer excelent pentru rutierii care își doresc un control cât mai precis al puterii pe timpul antrenamentelor sau pentru cei care sunt în căutarea unei interacțiuni în timp real cu programe precum TrainerRoad sau KinoMap.

TrainerRoad

Desigur, există câteva probleme cu KICKR – prețul în primul rând, dar și compatibilitatea cu smartphone-urile – însă, per total, acest trainer se află într-o altă ligă față de celelalte.

KICKR 2

Wahoo KICKR are integrat un sistem de măsurare a puterii ce îți permite nu doar o monitorizare impecabilă a puterii pe care o dezvolți, dar și posibilitatea de a o controla. În modul ”erg”, poți seta un nivel precis de rezistență în wați, iar apoi vei pedala la ce cadență și pe ce pinion dorești. Mai mult, poți conecta trainerul la o multitudine de aplicații și programe ce controlează rezistența în timp real.

KICKR 4

KICKR are 4 tipuri de setări: nivelul (10 curbe de putere), rezistența (în procente), erg (setare exactă în wați) și sim (calculează rezistența în funcție de un traseu prestabilit, panta traseului și viteza vântului). Primele două setări nu sunt diferite față de un trainer obișnuit, dar modul ”erg” este o raritate.  

KICKR 5

Acest model de trainer poate fi controlat prin mai multe tipuri de surse externe – iPhone, iPad, Mac, PC. Dezavantajul este că KICKR nu poate fi controlat fără un dispozitiv extern. Un alt incovenient ar putea fi și faptul că are nevoie de o sursă de energie electrică pentru a funcționa.

KICKR 3

Wahoo KICKR este compatibil cu toate tipurile de roți și vine cu o casetă de 10 pinioane Shimano sau SRAM. De asemenea, poate fi însoțit și de un adaptor pentru Campagnolo. Pentru a achiziționa acest model de trainer aveți nevoie de 1150€. 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.