VP lansează seria de pedale VX 1

VP a lansat o serie de pedale cu plăcuţe ce include modele pentru toate disciplinele şi toate buzunarele. Seria se numeşte VX şi este organizată în trei categorii: Race pentru cicliştii de top, VX pentru clasa mijlocie şi VXe pentru începători. Toate modele au plăcuţe compatibile cu prinderile Shimano SPD.

VP lansează seria de pedale VX 2

VX Adventure Race
Au corp din aluminiu cu o platforma generoasa lata de 72mm. Prinderile sunt din oţel calit, iar axul de CrMo este forjat, calit si prelucrat pe CNC. Rulmentii beneficiaza de o etansare dubla ce impiedica umezeala sa intre si uleiul sa iasa. Tensiunea din arcuri se poate ajusta si este disponibil si un kit de reconstructie. Perechea cantareste 460 de grame si costa 130 de dolari.

VP lansează seria de pedale VX 3

VX Trail Race
Au o platforma din aluminiu ceva mai mica, de 60mm. Prinderile sunt din oţel calit, iar axul de CrMo este forjat, calit si prelucrat pe CNC. Rulmentii au garnituri duble, iar tensiunea arcurilor este reglabila. O pereche are 400 de grame si costa 110 dolari.

VP lansează seria de pedale VX 4

VX Race
Pedale tip SPD cu corp din aluminiu si ax de Cromoly. Prinderile sunt calite la cald, la fel ca si axul, ce este finisat pe CNC. Rulmentii au garnituri duble, iar tensiunea arcurilor este reglabila. Pretul unei perechi este de 110 dolari iar greutatea este de 370 de grame.

VP lansează seria de pedale VX 5

VX Adventure
Pedale SPD cu platforma de aluminiu lata de 72mm. Axul calit si forjat este construit din CrMo. Rulmentii LSL sunt ceva mai modesti cu garnitura dubla doar pe o parte. Tensiunea arcurilor este ajustabila. Perechea costa 80 de dolari si cantareste 470 de grame.

VP lansează seria de pedale VX 6

VX Trail
Au o platforma din aluminiu de 60mm, prinderi SPD din otel calit si ax de CrMo realizat pe CNC. Rulmentii tip LSL au garnituri duble pe exterior, iar arcurile sunt ajustabile. Perechea are 410 grame si costa 75 dolari.

VP lansează seria de pedale VX 7

VX
Pedale SPD cu corp din aluminiu si ax de Cromoly, cu prinderi si axuri calite, rulmenti LSL si arcuri ajustabile. Perechea costa 70 de dolari si cantareste 380 de grame.

VP lansează seria de pedale VX 8

VXe
Pedale SPD cu corp ingust din aluminiu si prinderi din otel calit. Axul de CrMo se invarte pe rulmenti normali. Modelul entry-level costa 50 de dolari si cantareste 400 de grame.

VP lansează seria de pedale VX 9

 

Sursa: BikeRumor

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.