Thrust E

Piața pedalelor cu sistem de măsurare a puterii încorporat este din ce în ce mai aglomerată. De data aceasta, este rândul celor de la Xpedo să lanseze un astfel de set de pedale în cadrul Taipei Cycle Show, ce se desfășoară săptămâna aceasta. Noile Thrust E promit să ofere un design foarte prietenos cu cicliștii, o greutate rezonabilă și un preț ce nu te va forța să faci un împrumut în bancă.

La fel ca și recentele lansate Garmin Vector, Xpedo Thrust E vor măsura puterea direct în punctul în care este aplicată. În timp ce Vector folosește un traductor tensiometric multidirecțional montat pe axul pedalei, Thrust E are acest senzor pe suprafața de contact, sub plăcuță. 

Thrust E 2

Thrust E nu vor fi capabile să discearnă amploarea forței aplicate și direcția acesteia precum modelul de la Garmin, însă vor măsura și afișa indicatori independenți ai puterii pe stânga și pe dreapta, ceea ce este mai mult decât suficient pentru majoritatea rutierilor.

Spre deosebire de Garmin, cei de la Xpedo au integrat în corpul pedalei toate accesoriile, inclusiv senzorii pentru cadență, oferind astfel un apect mai ”curat”. Acest design ajută la o montare mai ușoară, dar și la un transfer mai simplu de la o bicicletă la alta. Prezența sistemului ANT+ wireless oferă compatibilitate cu unități precum Garmin sau Wahoo.

Thrust E 3

Pedalele celor de la Garmin sunt mai ușoare, însă doar cu 34g. Un set Thrust E cântărește 385g, cu tot cu baterii, dar fără plăcuțe. Corpul pedalei este fabricat din aluminiu forjat.Viața baterii este de 150-190 ore.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.