Moreno Hofland Belkin-Pro Cycling Team paris nisa 2014Cel mai rapid rutier in etapa a doua a cursei Paris-Nisa a fost Moreno Hofland (Belkin-Pro Cycling Team). Olandezul a incheiat cei 205 kilometri de la Rambouillet la Saint-Georges-sur-Baulche in 4 ore, 53 minute si 46 secunde, fiind urmat de John Degenkolb (Giant-Shimano) si castigatorul din etapa precedenta, Nacer Bouhanni (FDJ.fr), francezul mentinandu-se in fruntea clasamentului general.

Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step) nu a reusit nici de data aceasta sa preia conducerea la general. Desi a reusit sa ia cateva secunde de bonificatie pe traseu, o cazatura in ultimii km i-a spulberat sansele de a prelua conducerea. Acum el este la 2 secunde de lider, fiind urmat la alte 2 secunde de invingatorul din etapa de astazi.

Aleksejs Saramotins (IAM Cycling) si Anthony Delaplace (Bretagne-Seche Environnement) au evadat la 2,5 km de la start si au cumulat un avans maxim de 11’30” dupa 31,5 km parcursi. Delaplace s-a “predat” cu 5 km inainte de linia de sosire si curand si colegul sau de evadare a fost ajuns, etapa fiind decisa la sprint.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.