Campagnolo lansează grupul Super Record RS 1

De ceva vreme se zvoneşte că firma italiană Campagnolo va lansa un nou groupset. Chiar s-au observat câteva biciclete dotate cu noile piese, dar nimeni nu ştia nimic sigur. Iata că zvonurile au fost confirmate si ziua lansării oficiale a sosit.

Campagnolo lansează grupul Super Record RS 2

Noul groupset marca Campagnolo se numeste Super Record RS si la prima vedere nu aduce nimic nou. Oficialii firmei au declarat ca modificarile au fost aduse in primul rand tehnologiei si modului de functionare, aspectul si estetica ramanand aproape neschimbate. Doar abtibildurile colorate diferit pot diferentia o piesa din seria RS.

Campagnolo lansează grupul Super Record RS 3

 Eforturile ingierilor italieni s-au concentrat spre realizarea unor schimbari mai rapide si mai silentioase a vitezelor. Angrenajul a fost vizat prioritar, primind imbunatiri ce ajuta lantul sa urce si sa coboare mai precis. S-au modificat formele rampelor si profilul dintilor pentru o rulare silentioasa si o stabilitate mai mare a lantului. Se produce in trei marimi: 53-39, 52-36 si 50-34, doar cu monobloc tip Ultra Torque.

Campagnolo lansează grupul Super Record RS 4

Schimbatorul de foi a fost modificat radical, fiind construit in intregime din metal. Se pare ca modelele de carbon flexau prea tare si nu schimbau prea precis. Modelul RS este mult mai rigid, ceea ce conduce la o mutare ferma si rapida a lantului de pe o foaie pe alta.

Campagnolo lansează grupul Super Record RS 5

Celelalte piese ale grupului nu prezinta modificari vizibile, dar se pare ca vor functiona mai bine. Componentele RS se pot identifica prin abtibildul Super Record 11 RS, decorat cu steagul Italiei. In plus toate piesele au imprimat codul SC14 pentru a putea fi deosebite mai usor.

Campagnolo lansează grupul Super Record RS 6

Groupset-ul RS se va fabrica intr-o serie limitata de doar 2000 de seturi complete. Va fi disponibil din luna aprilie a acestui an, iar pretul va fi acelasi cu al grupului Super Record.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.