Specialized OP-QS

Columbianul de la Omega Pharma – QuickStep a trecut în acest sezon de la modelul Pinarello Dogma 65.1 Think 2 al celor de la Sky, la Specialized S-Works Tarmac SL4. 

Specialized Tarmac

Uran este unul dintre rutierii columbieni talentați ce au impresionat în ultimii ani, alături de Nairo Quintana, Sergio Henao sau Carlos Betancur.

Specialized Tarmac SL4

Tarmac este modelul celor de la Specialized pe care l-au ales cățărătorii de la echipa belgiană. Cadrul de carbon SL4 FACT 11r ridică ștacheta mai sus ca niciodată prin raportul rigiditate-greutate.

Specialized Tarmac SL4#2

Bicicleta lui Uran este echipată cu grupul Red 22 de la SRAM. Acest groupset cu 11 viteze a fost lansat anul trecut și este utilizat de toate echipele sponsorizate de SRAM (Cannondale, OP-QS, Tinkoff-Saxo).

Specialized Tarmac SL4#3

Quarq, un brand al celor de la SRAM, furnizează sistemele de monitorizare a puterii. Rutierii au ales brațe pentru angrenaj de la Specialized, în detrimentul celor SRAM Red.

Specialized Tarmac SL4#4

Zipp furnizează roțile echipei, iar bicicleta lui Uran este echipată cu modelul Firecrest 303, cu cauciucuri Specialized S-Works Turbo All-Round.

Specialized Tarmac SL4#5

Componentele headset-ului sunt tot de la Zipp, Uran folosind o pipă din aluminiu Service Course SL 120mm și un ghidon Service Course SL-80.

Specialized Tarmac SL4#6

Cicliștii de la OP-QS au o gamă ofertantă de șei Specialized dintre care își pot alege modelul pe care îl vor folosi. Uran a optat pentru Chicane, șa ce are un design tradițional. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.