5lights

Lezyne Macro Drive (67€)

Lezyne Macro Drive

Lezyne Macro Drive este un far elegant, cu o carcasă prelucrată CNC ce adăpostește un singur LED Cree și care emite un flux luminos de 300 lumeni. Acesta este suficient pentru a vedea pe unde pedalezi atunci când mergi pe un drum de țară, cu o viteză rezonabilă. Greutatea farului este de 94g, iar bateria Li-ion este ușor de încărcat cu ajutorul portului USB. Durata de viață a bateriei este de 3ore.

Light&Motion Urban 200 (85€)

Light and Motion Urban 200

Nu este cel mai puternic far, dar Urban 200 este perfect pentru turele prin oraș, lumina furnizată de acesta fiind suficient de puternică pentru străzile sau pistele urbane. Urban 200 face o treabă destul de bună și în beznă, dar va trebui să reduci din viteză pentru a vedea suficient de bine. La intensitate maximă, farul poate fi folosit 1 oră și jumătate. La fel ca și modelul precedent, Urban 200 poate fi încărcat la computer.

Magicshine MJ808-E (97€)

Magicshine MJ-808

MJ808-E este, de departe, cel mai puternic far la acest preț (1000 lumeni). Dacă ai nevoie de un far puternic la un preț rezonabil, acest model este o opțiune de care trebuie să ții cont. Unitatea este fabricată din aluminiu, ceea ce îi conferă o structură robustă, dar ușoară în același timp.

Farul trebuie conectat la o baterie externă, ce se montează pe top tube. Aceasta este principala diferență față de celelalte faruri. Bateria Li-ion oferă farului 160 de minute de ”viață”.

Moon X-Power 300 (109€)

Moon X-Power 300

Cu performanțe solide raportate la preț, Moon X-Power are un design funky și un flux de 300 lumeni. Montajul este ușor de executat și foarte sigur. Bateria te poate ajuta timp de 3 ore și jumătate la intensitate maximă. 

Cateye Nano Shot Plus (120€)

Cateye Nano Shot Plus

Unul dintre cele mai performante faruri la acest preț, Nano Shot Plus are o putere de 600 lumeni, ce sunt emiși de cele două LED-uri puternice. Bateria are o durată a vieții cuprinsă între 1 oră jumătate și 4 ore, în funcție de intensitatea la care este folosit farul.

sursa: road.cc

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.