SL-70 Aero #3

Cel mai nou model de ghidon de la Zipp pătrunde pe piață cu câteva caracteristici impresionante conform producătorilor: economisește 6,4W din efortul ciclistului la o viteză de 45km/h datorită formei aerodinamice și este cu 30% mai rigid decât modelul Vuka Sprint.

SL-70 Aero #4

Chiar dacă aceste caracteristici ar fi numai parțial adevărate, cicliștii care sunt într-o continuă căutare a unor câștiguri fie ele cât de mici bazate pe aerodinamicitatea componentelor, au acum o nouă opțiune în ceea ce privește ghidoanele.

SL-70 Aero #2

Trăsătura cu care se remarcă imediat acest model este profilul lat al părții superioare, care este foarte plat și subțire, ceea ce ajută la tăierea aerului. Rutarea internă nu este complet ghidată, punctul de ieșire fiind poziționat astfel încât firele să iasă în mod natural la capăt. Acest model de ghidon a fost conceput pentru a fi folosit fără ghidolină.

SL-70 Aero #3

Opiniile sunt împărțite în ceea ce privește ghidoanele fără ghidolină, însă forma ”coarnelor” îi va face pe mulți fericiți.  Din păcate pentru triatloniști, SL-70 Aero nu va fi acceptat în competiții cu bare pentru contratimp.

SL-70 Aero #5

Greutatea unui ghidon este de 240g și va fi disponibil în mărimile 38, 40, 42 și 44cm. Prețul în magazin pentru SL-70 Aero este de 300€. 

SL-70 Aero #6

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.