maratonul vinului 2014

Ajuns la a patra ediţie, Maratonul Vinului este un concurs MTB cu scop caritabil care are loc pe 8 iunie 2014 în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zonă.

Cursa este de tip XCO şi constă în mai multe tururi de aprox. 18 km. Fiecare tur are o diferenţă de nivel de 400 m. Pe lângă cele două trasee competitive de 36km (2 tururi) şi 54km (3 tururi), în premieră anul acesta participanţii pot opta şi pentru o a treia variantă: un singur tur de 18km, fără cronometrare şi fără podium, recomandat cicliştilor mai puţin experimentaţi.

Ciclismul este un sport pentru toată familia, aşa că există şi un tur separat mai uşor, de 10 km, fără taxă de participare, accesibil tuturor: copii, părinţi sau bunici.

Încă din primul an, Maratonul Vinului a dorit să îmbine promovarea ciclismului ca stil de viaţă sănătos şi ecologic cu acţiunea caritabilă, donând o parte din profitul obţinut de pe urma evenimentului unor organizaţii caritabile locale.

Înscrierile se fac online începând din 5 mai. Ca şi anul trecut, sunt asteptaţi peste 600 de participanţi.

Mai multe detalii legate de traseu, înscrieri şi componenta caritabilă se găsesc pe www.maratonulvinului.ro şi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.