Magellan Cyclo - GPS cu touchscreen color 1

GPS-urile devin tot mai performante, mai inteligente şi mai aspectuoase. Magellan are în ofertă două modele numite Cyclo 315 si Cyclo 505 ce arată mai degrabă a smartphone. Ambele unităţi au un afişaj mare, colorat şi sensibil la atingere.

In afara de aspectul extravagant, si dotarile sunt la inaltime. Cele mai noi tehnologii sunt ingramadite in carcasa GPS-ului Magellan. Cu ajutorul standardului ANT+, Cyclo se poate conecta cu orice alt dispozitiv electronic, inclusiv cu D-Fly de la Shimano. Pachetul contine un suport de fixare ce se poate monta si pe ghidon si pe pipa.

Magellan Cyclo - GPS cu touchscreen color 2

GPS-ul are presetate sase profile diferite ce pot fi customizate dupa preferinte. Poate chiar sa aleaga singur trasee in concordanta cu tipul bicicletei folosite si distanta dorita. Toate rutele sunt prezentate in detaliu, cu lungimea si inclinatia pantelor, starea drumului si alte caracteristici. Hartile incluse sunt foarte detaliate si nicicodata nu va alege un traseu offroad daca e montat pe o cursiera. Asta nu inseamna ca nu se descurca pe offroad, Cyclo are standardul IPX-7 ceea ce inseamna ca rezista la apa si şocuri.

Magellan Cyclo - GPS cu touchscreen color 3

Compatibilitatea cu dispozitivul Shimano D-Fly, permite afisarea rapoartelor folosite, sub forma de cifre sau grafic, plus starea bateriei si alte functii. Cu optiunea Shake-N-Share ruta aleasa poate fi impartasita cu colegii de tura, astfel ca toata echipa sa cunoasca traseul. Back Trak este o functie ce indica traseul invers pentru a ajunge cat mai repede si sigur acasa.

Si pentru antrenamentele in casa Cyclo are un profil special. Functiile GPS sunt oprite si se folosesc doar senzorii ANT+ ce masoara viteza, puterea si cadenta. Pe trainerele dotate cu ANT+ se pot controla si alti factori virtuali, cum ar fi inclinatia, rezistenta si vântul.

Magellan Cyclo - GPS cu touchscreen color 5

Diferenta intre cele doua modele este la conectivitate, 505-ul incluzând si WiFi si Bluetooth. Dupa tura GPS-ul se sincronizeaza online, prin WiFi, la orice retea disponibila. Se sincronizeaza automat cu profilul de pe siteul producatorului, MagellanCyclo, si permite incarcarea antrenamentului pe Strava. Se poate sincroniza si cu smartphone-ul, primind de la acesta mesaje si apeluri, iar cu ajutorul unor casti bluetooth se poate asculta muzica si selecta melodiile de pe ecranul GPS-ului.

Magellan Cyclo - GPS cu touchscreen color 4

Pretul unui Cyclo 315 este de 350 de dolari, iar Cyclo 505 costa 430 de dolari. Pentru 70 de dolari in plus dispozitivele primesc si senzorii ANT+ si pentru cadenta.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.