SRAM electronic derarior spate

Se pare că americanii de la SRAM sunt pe punctul de a lansa primul grup electronic al companiei. Acesta va figura un nou mod de schimbare a vitezelor – un buton de pe maneta stângă va muta deraiorul spate într-un sens, un buton de pe maneta dreaptă va muta deraiorul spate în celălalt sens, în timp ce acționarea simultană a celor două va muta deraiorul față.

SRAM electronic manete

După 6 ani de la lansarea grupului electronic Dura-Ace Di2 de către Shimano și după doi ani și jumătate de la apariția unui grup similar marca Campagnolo, SRAM e singura companie dintre cei 3 giganți care nu deținea un grup electronic.

SRAM electronic

Componentele grupurilor electronice devin din ce în ce mai mici odată cu evoluția tehnologică, iar acest lucru se observă cel mai bine prin comparația unității grupului SRAM cu cele de la Shimano și Campagnolo.

SRAM electronic patent

Ținând cont că acesta va fi prima transmisie dirijată  electronic a americanilor, proiectarea acesteia a necesitat multă muncă pe hârtie, iar printre rezultatele inventivității inginerilor se numără și un mecanism care va proteja unitatea de interferențele din exterior.

SRAM electronic MTB

Schițe cu noi patente ale celor de la SRAM au ajuns pe internet, iar acestea sugerează faptul că în curând ar putea fi scos pe piață și cu grup electronic pentru MTB

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.