HT lansează o gamă nouă de pedale de top 1

In ultimile luni, HT a lansat câteva noi modele de pedale dedicate sporturilor extreme, printre care şi un model cu plăcuţe. Aflate în stadiu de prototip, primele pedale clipless pentru downhill de la HT sunt momentan testate de câţiva ciclişti de top, printre care şi Aaron Gwin, câştigător de două ori al Cupei Mondiale.

HT lansează o gamă nouă de pedale de top 2

Pana la lansarea oficiala a pedalelor tip SPD, sa vedem ce alte noutati ne-au pregatit cei de la HT. Pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele, pedalele HT pot multumi pe oricine, mai ales ca vin colorate in toate culorile curcubeului.

HT lansează o gamă nouă de pedale de top 3

ME02T sunt probabil cele mai impresionant model nou. Sunt foarte subtiri si foarte usoare, cu o greutate totala de 200 de grame! Litera M vine de la magneziu, material din care sunt fabricate platformele. Cat despre ax, e construit din titan finisat pe CNC. Au o latime de 95x96x17mm, cu doar 14mm in centru. Includ 18 pini demontabili si se invart pe doua bucse plus un rulment. La asa greutate mica si ciclistul trebuie sa fie usor, greutatea maxima la care rezista pedalele fiind de doar 85kg. Pretul unei perechi se apropie de 300 de dolari.

HT lansează o gamă nouă de pedale de top 4

Pentru ciclistii mai grei exista o versiune mai rezistenta ce nu are limita de greutate. Au axul de CrMo, sunt cu 50 de grame mai grele, dar costa doar 190 de dolari. Sunt aproape indestructibile, fiind preferatele baietilor rai de la Dirt Jump si Trial.

HT lansează o gamă nouă de pedale de top 5

ME03 vin cu o platforma mai lata ce aduce un plus de 18 grame, fata de ME02. Au corpul din magneziu, axul din titan si 20 de pini detasabili. Pretul este in jur de 300 de dolari, dar exista si o variantra mai ieftina, cu ax de CrMo, ce cantareste 260 de grame.

HT lansează o gamă nouă de pedale de top 6

AE05 este un model cu platforma de aluminiu si ax de Cromoly. Sistemul de bucse si rulmenti este foarte durabil, iar cei 20 de pini inlocuibili ofera o stabilitate perfecta. O pereche costa 160 de dolari si cantareste 360 de grame.

HT lansează o gamă nouă de pedale de top 7

KA01 se remarca printr-un aspect agresiv, cu platforme foarte late si pini ascutiti. Corpul pedalei are dimensinile de 106x110x11mm fiind construit din aluminiu extrudat si prelucrat pe CNC. Axul de CrMo se invarte pe doua bucse si un rulment. Sunt ideale pentru downhill, platformele extra-lata oferind un suport excelent pentru picioare. Pretul este de 190 de dolari iar greutatea ajunge la 430 de grame.

HT lansează o gamă nouă de pedale de top 8

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.