primul triatlon in cadrul trichallenge mamaia

Intre 5-7 septembrie 2014 la Mamaia va fi sarbatoare, una la care sunt toti iubitorii de miscare si spectacol. Triathlon Challenge va implini sase ani de cand aduna laolalta pasionatii de inot, ciclism si alergare la cel mai mare eveniment de triatlon de sosea din Europa de Est si zona Balcanica si cel mai asteptat din Romania.

Cum „Triatlonul este pentru toti”, organizatorii competitiei au lansat de curand campania „Hai la primul tau triatlon!” care are ca obiectiv promovarea triatlonului ca sport accesibil si prietenos in randul publicului larg.

De ce triatlon? Cateva motive.

  • Pentru ca spre deosebire de alergare sau ciclism, triatlonul ofera un antrenament complet si complex.
  • Este cel mai cool sport de anduranta cu cea mai mare rata de crestere la nivel mondial.
  • Nu este doar un sport, ci si un stil de viata. Triatlonistii sunt o comunitate aparte unde prietenia si sportivitatea sunt la mare pret.
  • Prieteni noi. Triatlonul este cea mai buna punte de comunicare intre oamenii care il impart ca pasiune.
  • Fun & Fitness. Este cea mai buna cale sa-ti intri in forma fara se devina ceva plictisitor.

 

„Oricine poate face un triatlon. Prin campania Primul Triatlon, promovata sub umbrela Triathlon Challenge Mamaia, incercam sa atragem cat mai multi oameni sa participe la un triatlon si sa se bucure de beneficiile pe care le aduce acest sport. Pentru asta am creat si un program special care cuprinde atat informatii utile despre echipamentul triatlonistului incepator, tips&tricks, nutritie, limbajul specific in triatlon, cat si un program detaliat de antrenamente pentru incepatori», a declarat Vlad Stoica, presedintele smartatletic.

 

Probele destinate celor care vor sa faca primul lor triatlon, individual sau in echipa, sunt:

Supersprint: 400m inot + 10km bicicleta + 2.5km alergare

Sprint: 750m inot + 20km bicicleta + 5km alergare

Stafeta Sprint: 750m inot + 20km bicicleta + 5km alergare

 

De ce primul triatlon la Triathlon Challenge Mamaia?

Sunt cateva avantaje pe care le enumeram mai jos:

  • Distanta foarte scurta si accesibila: 400m inot – 10km bicicleta – 2,5km alergare.
  • Traseu prietenos. Plat 100% la probele de bicicleta si alergare.
  • Siguranta. Traseul este 100% sigur, mai precis traficul auto este restrictionat, sunt politisti si jandarmi pe tot traseul si exista ambulanta in capatul fiecarui traseu si la finish.
  • Infrastructura. Se va folosi infrastructura Cupei Europene de Triatlon ce va avea loc a doua zi, asadar evenimentul va fi la standard ITU (International Triathlon Union).
  • Premierea va fi separata. Mai precis participantii la primul lor triatlon vor fi premiati separat pe probele sprint si supersprint.
  • Vei fi tratat ca un adevarat sportiv.Fiecare participant la Triathlon Challenge, fie incepator, fie avansat sau profesionist, va fi tratat ca un adevarat sportiv.
  • Kit-ul de participare va fi la fel pentru toti.

 

Anul acesta, evenimentul de la Mamaia va gazdui Cupa Europeana sub licenta ITU si Grand Final Romanian Triathlon Series, ceee ce inseamna de 2 ori mai mult spectacol si voie buna. Va fi o editie cu totul speciala, la cele mai inalte standarde de organizare si participare.

 

Evenimentul Triathlon Challenge Mamaia este organizat de smartatletic, asociatie-club sportiv ce organizeaza evenimente sportive de masa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.