Nairo Quintana’s pink Canyon Ultimate SLX

Pentru a celebra preluarea tricoului roz în Turul Italiei de către Nairo Quintana, sponsorul ce furnizează bicicletele celor de la Movistar, Canyon, a pregătit un model Ultimate CF SLX special pentru columbian, cu cadrul și furca vopsite în roz.

Nairo Quintana’s pink Canyon Ultimate SLX-002

Acest lucru a devenit un lucru obișnuit în ultimii ani în marile tururi. Probabil, cei de la Canyon aveau deja pregătită această versiune de bicicletă, Nairo Quintana fiind considerat încă de la startul Turului Italiei drept principal favorit.

Nairo Quintana’s pink Canyon Ultimate SLX-001

Rutierul de la Movistar folosește o bicicletă de 50cm, exact același model ce poate fi achiziționat de către orice doritor din magazine. În plus, nemții oferă și o replică a modelului folosit de Movistar, cu logo-ul echipei inscripționat pe cadru, cu groupset Campagnolo Super Record EPS și roți Bora Ultra, totul la un preț de 8500€.

Nairo Quintana’s pink Canyon Ultimate SLX-004

Nici ceilalți furnizori de componente nu s-au lăsat mai prejos. Campagnolo a trimis mecanicilor manșoane roz ce se asorteză și cu ghidolina de aceeași culoare. Cei de la Fizik au mai produs șei roz pentru Turul Italiei și nici de această dată nu au uitat să celebreze cum se cu vine competiția. Quintana folosește o șa Fizik Antares.

Nairo Quintana’s pink Canyon Ultimate SLX-006

via road.cc

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.