V1-r

Italienii de la Colnago spun că noul model V1-r este mai agresiv decât C60. Potrivit lui Billy Kanzler, director de vânzări la Colnago America, V1-r are un profil mai rigid și competitiv decât modelul de referință C60, iar cadrul ce cântărește 835g face din acesta cel mai ușor cadru construit vreodată de Colnago.

V1-r #2

O altă mișcare importantă făcută de italieni este montarea direct pe cadru a frânelor, cea de pe spate fiind poziționată sub chainstay-uri. Această modificare a fost făcută tot din goana după grame reduse din greutate, un montaj tradițional necesitând mai multe componente, dar, în primul rând, dispunerea mai compactă scade riscul de flexare, astfel că puterea de frânare este îmbunătățită.

V1-r #4

Cei de la Colnago nu au făcut niciodată un scop în sine din producția unui cadru cât mai ușor sau aero posibil,   caracteristicile la care ține cel mai mult compania fiind durabilitatea și siguranța. ”Aceste biciclete vor putea fi folosite toată viața. Există și un dezavantaj din punctul de vedere al greutății? Sigur că da, însă merită.”, spune Kanzler.

V1-r #3

Un cadru V1-r va avea un preț de 3100€, iar livrările vor începe peste o lună. Echipa Europcar va folosi noile biciclete, în premieră, în Turul Franței de anul acesta.

V1-r #6

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.