Synthe 5

Cei de la Giro au lansat un nou model de cască și spun despre aceasta că este cea mai orientată spre performanță dintre toate modelele produse până acum. Cu 13% mai ușoară, mai rapidă decât Air Attack și cu un sistem de ventilație mai bun decât cel al modelului Aeon, americanii caracterizează Synthe ca fiind cea mai potrivită cască pentru toate tipurile de condiții.

Synthe

”Este o cască eficientă pe toate planurile – ventilație, aerodinamică, răcire”, spune Eric Richter, manager al Giro.

Synthe 2

Americanii mai spun că, în urma testelor făcute în tunelul de vânt, Synthe s-a dovedit a fi cea mai aerodinamică cască din gama lor, fiind testată în diverse unghiuri ale capului și la viteze variate ale vântului. Mai mult, cei de la Giro susțin că Synthe este mai ”rapidă” decât modelul S-Works Evade de la Specialized. 

Synthe 3

Elementul care contribuie cel mai mult la performanțele aerodinamice ale căștii este forma ușor arcuită a acesteia, dar și inserțiile unice Aero Mesh de pe laterale.

Synthe 4

Noua cască are o greutate uimitoare de doar 250g și dispune de două orificii în care îți poți fixa ochelarii. Synthe va apărea la vânzare în magazine abia în decembrie, la un preț de 250€. 

Synthe 6

via bikeradar

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.