Giro Empire SLX 12

Giro a prezentat noua pereche de pantofi Empire SLX, un model mai ușor decât precedentul Empire. Pantofii au fost produși în colaborare cu rutieri profesioniști, precum Taylor Phinney.

Nu există foarte multe modele de pantofi pentru ciclism care să utilizeze șireturi și asta pentru că majoritatea rutierilor preferă ajustările făcute din mers, ceea ce este mai complicat la o pereche cu șireturi, însă cei de la Giro sunt de părere că șireturile au multe de oferit.

Giro_S_EmpireSLX_AnodizedGlowingRedBlack_34

”Existența unei game variate de modele de șireturi, a posibilităților mai numeroase de ajustare și senzația mai naturală sunt principalele avantaje ale unei astfel de perechi de pantofi. În plus, șireturile sunt foarte ușoare, simplu de înlocuit și greu de distrus în accidente”, spun cei de la Giro.

Giro_S_EmpireSLX_LaceLoop

”Giro folosește șireturi KDL Techno pentru a oferi o senzație și o ajustare fără rival. Dezvoltat inițial pentru ghetele fotbaliștilor, acest model de șireturi este rezistent și foarte ușor”.

Giro Empire SLX 11

Taylor Phinney prezintă modelul Empire SLX într-o manieră unică: ”Toți maratoniștii folosesc pantofi cu șireturi și nici unul nu se oprește o dată la 15 minute pentru a-și strânge șireturile. Și, mai important, vei arăta foarte bine, pentru că la sfârșitul zilei, dacă picioarele nu te ajută, măcar vei fi cool”.

O pereche mărimea 42,5 cântărește 350g, iar prețul va fi în jur de 315€.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.