Stique ML123 - o unealtă numită Multilever 1

Stique este denumirea unei noi unelte ce combină un set de leviere pentru anvelope cu un multitool. Această combinaţie inedită a fost botezată Multilever. Este o sculă ingenioasă, utilă, compactă şi uşoară, ce include aproape tot ce-i trebuie unui ciclist.

Stique ML123 - o unealtă numită Multilever 2

Crearea acestei unelte nu a fost nici usoara, nici ieftina. S-au cheltuit mai mult de 15000 de lire sterline pe prototipuri, teste si materiale. Stique a fost testat de numerosi mecanici in ateliere, precum si de ciclisti pe teren. Producatorii au pornit o campanie online prin care spera sa-si recupereze investitia si sa porneasca productia in serie.

Stique ML123 - o unealtă numită Multilever 3

Corpul levierelor este construit dintr-un material plastic extrem de dur, la fel de rezistent ca metalul. Producatorii se lauda ca nici un levier nu s-a rupt in timpul sutelor de teste desfasurate. In capatul unui levier se afla un suport cauciucat ce adaposteste 3 bituri hexagonale de 1/4″. In capatul celuilalt levier sunt doua chei pentru nipluri de 3,3 si 3,5mm. In interiorul levierelor sunt ascunse cateva obiecte mici, dar care se pot dovedi de o importanta vitala.

Stique ML123 - o unealtă numită Multilever 4

Lista completa a uneltelor si accesoriilor incluse:
– 3 leviere din care 2 sunt pentru demontarea anvelopelor
– 2 bituri hexagonale (inbus) de 4 si 5mm
– 1 bit surubelnita in cruce (philips) PH2
– 1 bit stelat (torx) T25
– 2 chei pentru nipluri 3,3 si 3,5mm
– 1 za rapida pentru lant
– desfacator de sticle
– 2 monede de 1Ł sau 1€
– termometru
– suport pentru baterie CR2032 sau altele asemanatoare
– petice

Campania pentru strangerea de fonduri este in plina desfasurare si toti cei ce vor contribui cu 50 de lire, vor primi un set complet Stique ML123.

1 COMMENT

  1. Da!

    Sau se iau 3 leviere din plastic de 10 lei si se adauga biti, busola si alte chestii gay se strang impreuna cu banda adeziva sau elastic de bani si ta-da: multitool cu 11 lei. E mai putin decat 300, nu? Consumatoristi…..

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.