WTB lansează gama Boss pentru Trail şi Cross 1

Cunoscuta firmă producătoare de anvelope WTB, a lansat recent un nou model. Denumit Trail Boss, acest cauciuc este disponibil în magazinele online şi are toate caracteristicile la vedere. Al doilea model se numeşte Cross Boss şi este dedicat ciclocrosului.

WTB lansează gama Boss pentru Trail şi Cross 2

Trail Boss are un design asemanator cu modelul pentru Enduro, Vigilante. Dedicat curselor grele de XC, noul cauciuc are cramponele ceva mai mici, dar totusi suficient de mari pentru a face fata oricarui teren. Fata de Vigilante, crampoanele sunt mai apropiate si au margini inclinate, ceea ce face din Boss un cauciuc mai rapid, ce se roteste mai usor pe teren. Crampoanele laterale permit abordarea in siguranta a virajelor si pastrarea aderentei pe o mare varietate de terenuri.

WTB lansează gama Boss pentru Trail şi Cross 3

In functie de material si constructie, Boss se imparte in trei categorii:
TCS Tough High Grip
27.5×2.25 cu carcasa Enduro Gravity si compozitia DNA, la 900 de grame
TCS Tough Fast Rolling
27.5×2.25 cu carcasa Lightweight si compozitie Dual DNA, la 750 de grame
29×2.25 cu carcasa Lightweight si compozitie Dual DNA, la 795 de grame
Comp
27.5×2.25 cu carcasa Durable, compozitie DNA si margini pe sarma, la 840 de grame
29×2.25 cu carcasa Durable, compozitie DNA si margini pe sarma, la 905 grame

WTB lansează gama Boss pentru Trail şi Cross 4

Al doilea Boss este special conceput pentru cursele de Ciclocros. Va fi disponibil din septembrie, la timp pentru sezonul de CX. Se fabrica intr-o singura marime – 700×35 si cantareste 398 de grame. Designul si aranjamentul crampoanelor sunt adaptate pentru cursele de ciclocros. Crampoanele mari si departate sunt intercalate cu altele mai mici si mai ascutite pentru a se obtine atat viteza cat si aderenta.

WTB lansează gama Boss pentru Trail şi Cross 5

Cross Boss este format din cauciuc moale si cu crampoane laterale proeminente, ceea ce il face foarte rapid si sigur in viraje. Pe laterale are o compozitie mai moale pentru aderenta sporita, iar pe centru este mai dur pentru viteza mai mare. Cross Boss face parte din clasa TCS Light, cu carsasa Lightweight, compozitie dual DNA si este tubeless ready. Pretul acestei anvelope va fi intre 55 si 60 de dolari americani.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.