bicicleta Nibali

Americanii de la Specialized i-au oferit încă de la startul Turului Franței o bicicletă personalizată lui Nibali, cu un cadru vopsit în negru și cu un rechin gata să muște din adversari pe head tube.

Nibali este poreclit ”Rechinul din Messina” pentru că nu îl vezi până să atace, iar când o face, adversarii nu mai au scăpare.

rechinul

Specialized a realizat o treabă excelentă la partea de finisaj a cadrului, tema rechinului fiind expusă impecabil.

seatstay

Tema specială a fost extinsă și pe seatstay-uri cu acest trident ce prevestea victoria în Le Tour și avea ca scop celebrarea câștigării celor 3 mari tururi din lumea ciclismului de către italian.

BB ceramic

Finisajul special strălucește la soare. Bottom bracket-ul supradimensionat este CeramicSpeed cu rulmenți ceramici, iar angrenajul folosit de Astana este tot de la Specialized.

Campagnolo mecanic

Nibali a preferat grupul mecanic Campagnolo Super Record RS, lansat în acest an.

Corima Viva S

Corima este producătorul ales de Astana pentru roți, iar Nibali a folosit un set Viva S de 32mm ce are o greutate de doar 1190g. Acestea sunt însoțite de cauciucuri Specialized All-Round.

headset

Majoritatea profesioniștilor preferă ghidoane din aluminiu, dar Nibali a ales un model FSA SL-K din carbon de 42cm și o pipă FSA OS-99 .

pedale Look

Pedalele Look sunt populare în plutonul profesionist, iar sicilianul folosește modelul Blade 2 cu ax din titan.

sa Fizik

Specialized furnizează și șeile pentru cicliștii de la Astana, însă unii rutieri trec peste obligațiile contractuale și folosesc modele de la alte companii, cum este și cazul lui Nibali care a ales o șa de la Fizik.

via roadcyclinguk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.