turul tinutului secuiesc2

Rutierul Stefan Koycev Hristov (Brisaspor) a castigat etapa secunda al Turului Ciclist al Tinutului Secuiesc. Bulgarul a fost urmat de romanul Oleg Berdos (Tusnad Cycling Team) si de Shushemoin Alexandr (Vino4Ever).

Etapa s-a desfasurat pe ruta Miercurea Nirajului –Praid – Gheorgheni – Bradesti – Vlahita – Harghita-Bai (191 km). Primul sprint al zilei, desfasurat in Sovata, a fost castigat de Andrii Brataschuk (Kolss), sprintul din Gheorgheni de Laureano Rosas, iar sprintul din Vlahita a fost adjudecat de Stefan Koycev (Brisaspor). Trei din patru catarari – Pasul Bucin, Liban si Cekend – au fost castigate de Shushemoin Alexandr, iar pe Pasul Tolvajos Alexandr Braico (Tusnad Cycling Team) a ajuns primul.

Turul Ciclist al Tinutului Secuiesc continua maine cu doua semietape. Dimineata de la ora 10 se va desfasura contratimpul individual intre Trei Cruci si Harghita-Bai, pe o distanta de 7 km., iar dupa-amiaza, de la ora 17, se va da startul ultimei semi-etape al turului. Startul va fi in centrul municipiului Miercurea Ciuc, rutierii vor rula prin Racu, Mihaileni, Frumoasa si vor ajunge inapoi in resedinta judetului Harghita, unde vor parcurge 17 tururi pe strazile orasului.

JERSEYS AFTER Stage 2

GENERAL Classification after Stage 2

Mountain Classification Stage 2

POINTS Classification Stage 2

Sprints Classification Stage2

Stage 2

TEAM Classification Stage 2

U23 Classification Stage 2

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.