Argon 18 Nitrogen

Nitrogen se numește prima bicicletă aero a canadienilor de la Argon 18 și face parte din linia de modele pentru 2015. Bicicletele Argon 18 vor deveni o obișnuință în plutonul profesionist începând cu sezonul viitor, când compania va deveni sponsorul principal al actualei echipe NetApp-Endura.

cadru

Cadrul este fabricat dintr-o împletitură unică de fibre de carbon 7003 ce crește rigiditatea și are o greutate de 960g, ce se apropie de cea a modelului Aeroad CF SLX de la Canyon.

Argon 18 Nitrogen (Pic: George Scott/Factory Media)

Nitrogen păstrează head tube-ul 3D întâlnit și la celelalte biciclete din gamă. Cadrul este compatibil cu grupuri mecanice și electronice, iar modelul original va avea o echipare mecanică Dura-Ace, roți Fulcrum Racing 3, headset 3T și șa Prologo, totul la un preț de 5600€.

Dacă dorești o bicicletă ceva mai ieftină, modelul următor pe scara prețurilor vine cu o echipare Ultegra Di2, roți Fulcrum Racing Quattro, headset de la 3T și șa Prologo, această variantă costând aproxiamtiv 5200€, iar cea cu grup mecanic Ultegra 4400€.

Nitrogen este modelul de top din linia de biciclete pentru 2015, Gallium Pro, Gallium și Krypton fiind celelalte modele din gamă.

Argon 18 Gallium Pro (Pic: George Scott/Factory Media)

Gallium Pro este cel mai ușor cadru fabricat de Argon 18, cu o greutate de 790g pentru mărimea M, la care se adaugă și furca de 350g, împreună urcând această bicicletă în topul celor mai ușoare de pe piață. Prețurile pentru acest model sunt identice cu cele pentru Nitrogen.

Argon 18 Gallium (Pic: George Scott/Factory Media)

Gallium este modelul de mid-level al canadienilor, dar cu toate acestea, cadrul cântărește puțin sub 1kg (965g). Acesta poate fi achiziționat doar cu echipările Ultegra Di2 sau Ultegra mecanic. 

Argon 18 Krypton (Pic: George Scott/Factory Media)

Krypton este cadrul entry-level și are o geometrie mai relaxată, mai puțin axată pe performanță. Greutatea sa este de 1195g pentru mărimea M și, la fel ca și celelalte modele din gamă, are un head tube 3D.

via roadcyclinguk

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.