team sky kids bikes

Echipa britanică Sky a anunțat că va lansa o gamă de biciclete pentru copii în parteneriat cu Frog Bikes, o companie specializată în producția de biciclete ușoare pentru copii. Bicicletele vor avea prețuri cuprinse între 125 și 560€ și vor putea fi achiziționate începând din toamnă.

Linia de biciclete, ce va fi lansată oficial luna aceasta la Eurobike, va include modele pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 14 ani. Gama va conține un model ”balance” pentru începători, dar și modele de șosea și hibrid.

team sky bikes

”Această gamă va reprezenta un pas înainte în ceea ce privește bicicletele pentru copii, oferind modele de calitate, performante și stilizate ce le va stârni cheful de pedalat”, spun cei de la Sky.

”Ca experți în producția acestui gen de biciclete, Frog Bikes a creat o gamă impresionantă pentru copii, cu un design atrăgător”, spune Carsten Jeppesen. ”Frog are aceeași determinare pe care o avem și noi pentru a oferi copiilor cea mai bună oportunitate de a se bucura de ciclism. Suntem încântați de această colaborare și sperăm ca vom reuși să determinăm cât mai mulți copii să se apuce de ciclism”.

team sky kids bikes_0

Cu noua linie de biciclete, cei de la Sky speră să inspire noua generație și să încurajeze apariția unui nou Wiggins sau Froome. În Marea Britanie s-a produs o adevărată emulație în urma victoriilor celor doi din Turul Franței, dar și după rezultatele bune de la Jocurile Olimpice de acum 2 ani.

Jerry Lawson, co-fondator al Frog Bikes, a declarat: ”Frog Bikes este o companie dedicată transformării ciclismului într-o activitate distractivă și accesibilă pentru copiii de toate vârstele, iar colaborarea cu cei de la Sky ne onorează”.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.