Hesjedal

După filmulețul apărut pe internet cu bicicleta lui Ryder Hesjedal în urma căzăturii din etapa a 7-a care sugera faptul că aceasta ar fi avut un motor ascuns în cadru, cei de la UCI au luat la puricat bicicletele rutierilor de la Garmin-Sharp.

”Trebuie să recunosc, când am văzut clipul pe internet eram convins că ceva amuzant se va întâmpla”, a declarat râzând Bingen Fernandez, directorul sportiv al echipei.

Ca și ceilalți privitori ai acestui viral, Fernandez a urmărit căzătura lui Hesjedal în urma căreia roata din spate a bicicletei continuă să se învârtă în mod ciudat după ce canadianul iese din pedale. Imediat, suspicioșii au găsit explicația: un motoraș ascuns în bottom bracket.

”La final am râs”, a continuat Fernandez, înconjurat de mulți jurnaliști curioși să asculte explicațiile directorului sportiv, în timp ce Daniel Martin ieșea din autocarul echipei, cerând ironic mecanicului cheile de la motor.

”De fapt, șoseaua era foarte alunecoasă în acea zi. Încercam să ajungem cu mașina în frunte către Dan, având o viteză de 50-60 km/h când am accelerat pentru a trece de mașina celor de la Belkin, iar în acel moment mașina a scăpat de sub control și a fost aruncată spre stânga și spre dreapta. Cei de la Belkin s-au uitat la mine ca la un nebun, dar după etapă am lămurit lucrurile, șoselele au fost foarte alunecoase în acea zi”.

1 COMENTARIU

  1. Cu siguranta ca e vorba de un motoras ascuns; deja se vede clar cum dupa cazatura, roata din spate se invarte exact ca un titirez iesit de sub control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.