Campionatul Mondial de MTB

Tudor Oprea și Lucian Logigan participa anul acesta la Campionatul Mondial de MTB din Norvegia.

Cei doi sportivi, membrii ai Ideal Geiger Team, vor reprezenta Romania la proba regină, Cross Country Masculin, care va avea loc în Hafjell, sâmbătă 06.09.2014 de la ora 14:30 ora Norvegiei.

Cursa va putea fi urmărită de cei interesați pe RED BULL TV

Poze și noutăți din Norvegia vor fi postate pe pagina de facebook a echipei Ideal Geiger Team

 

3 COMMENTS

  1. Felicitari si bafta!!! Nu stiu de ce nu pomeniti macar si de Vlad Sabau din Cluj Napoca care participa si el la aceasta mare competitie! Dealtfel el a fost prezent si anul trecut in aceeasi locatie la o etapa de Cupa Mondiala de care prea putina lume stie!!! Trebuie sa fie vicepresedinte de federatie sa afle lumea si de el???

  2. In primul rand felicitari si bafta. Am scris un comentariu anterior care pana la urma vad ca a disparut. Trebuie sa aiba un standard anume? sau sa fie pe placul cuiva? Am spus doar la la acest CM participa si Vlad Sabau din Cluj Napoca de care nu ati pomenit nimic!!! In ceeasi locatie Vlad a participat si anul trecut la etapa de cupa mondiala care la fel a trecut neobservata de specialisti ! Sunt niste bani si timp investit, iar o recompensa ar fi macar un scurt material aceste actiuni. Cred eu !!!
    In rest, sa fim sanatosi si bafta tuturor.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.