Kryptonite lansează antifurturile Messenger 06

Kryptonite a lansat o nouă colecţie de antifurturi speciale pentru curierii pe bicicletă. Seria Messenger a fost creată în colaborate cu grupurile de curieri urbani ce ştiu mai bine ce au nevoie. După 30 de ani de experienţă în domeniu ne putem aştepta doar la produse excepţionale de la Kryptonite.

Kryptonite lansează antifurturile Messenger 01

Cel mai interesant produs este Messenger Mini+ un antifurt compus din doua u-lock-uri. Acest antifurt arata ca un u-lock clasic de laterala caruia este prins inca un u-lock mai mic. Aceasta extensie este utila pentru a asigura roata din fata in timp ce corpul principal se fixeaza de cadru. Se poate folosi si in alte moduri, pentru a lega cadru si roata spate sau doua biciclete intre ele.

Kryptonite lansează antifurturile Messenger 02

Bara din care a fost construit acest u-lock a fost subtiata de la 13 la 11mm pentru a-l face mai usor. Datorita noului oţel folosit barele mai subtiri sunt la fel de rezistente ca si cele mai groase. Si sistemul de incuiere a fost imbunatatit fiind dotat acum cu doi cilindri si discuri anti-rotatie ce previne ruperea accidentala a cheii. Modelul Mini+ cantareste 1,14kg si costa 86 de dolari, iar versiunea Mini (fara extensie) cantareste 0,83kg si costa 75 de dolari.

Kryptonite lansează antifurturile Messenger 03

Al doilea antifurt din colectie este Chain & Molly, un clasic lant cu lacat. Lantul format din profil patrat are o lungime de 100cm si este invelit intr-o husa de material textil. Un profil patrat este mult mai greu de taiat decat unul rotund, deoarece falcile clestilor aluneca pe muchii. Lacatul Molly beneficiaza de un corp din otel calit si impreuna cu lantul cantareste 2,84kg. Lantul poate fi purtat la brau, de unde se poate rapid desface pentru a incuia bicicleta. Pretul acestui antifurt este de 85$.

Kryptonite lansează antifurturile Messenger 04 Kryptonite lansează antifurturile Messenger 05

Din colectie mai fac parte si piulitele WheelNutz. Aceste piulite au in interior o saiba speciala ce le impiedica sa fie demontate cand bicicleta este in pozitie normala. Pentru a fi dezfiletate, bicicleta trebuie intoarsa cu rotile in sus. Asta inseamna ca nimeni nu va putea fura rotile unei biciclete legate de rastel. WheelNutz sunt dispoibile in trei marimi, M9, M10 si 3/8″ si costa 31 de dolari perechea. La pachet cu Messenger Mini pretul este de 96 dolari.

Kryptonite lansează antifurturile Messenger 07

Noile produse vor fi disponibile abia din decembrie, deci inca avem timp sa economisim bani. In plus, s-a lansat o noua colectie de produse divers colorate, numita Color Series.

Kryptonite lansează antifurturile Messenger 08

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.