gopro black 2

GoPro a lansat pe piaţă noua cameră Hero4 ce aduce câteva noutăţi importante, cea mai importantă fiind calitatea crescută a filmărilor şi a sunetului. 3 versiuni ce poartă numele Hero vor fi disponibile pe piaţă, de la modelul entry-level ce va costa 127€, până la cel de top ce va avea un preţ de 500€.

Hero4 Black este modelul cel mai performant şi cel mai scump în acelaşi timp. Acesta va putea filma 4k la 30fps şi 1080p la 120fps, adică o performanţă dublă în comparaţie cu camera Hero3. Partea de sunet a fost şi ea îmbunătăţită cu ajutorul unui sistem reproiectat, despre care producătorii spun că oferă o gamă dinamică de două ori mai mare decât cea a modelului precedent. În ciuda tuturor acestor modificări, viaţa bateriei a rămas la fel.

gopro black

În afară de aceste îmbunătăţiri, noile camere vin cu o mulţime de noi funcţii. “HiLight Tag” îţi oferă posibilitatea să etichetezi cu uşurinţă momentele cheie dintr-o înregistrare prin intermediul butonului WiFi. Cu Time Lapse vei face poze de 12MP la intervale cuprinse între 0,5 şi 60s.

Noua interfaţă a fost proiectată pentru a face camera mai uşor de controlat. Funcţia Protune permite un control manual mai uşor asupra setărilor. Conectivitatea de tip Bluetooth a fost introdusă, pe lângă cea WiFi, pentru a uşura transmiterea filmelor sau pozelor de pe un dispozitiv pe altul.

gopro silver 1

O treaptă mai jos pe scara performanţelor se află Hero4 Silver. Această cameră nu oferă aceleaşi performanţe video precum modelul Black, calitatea filmărilor fiind limitată la 15fps în 4k şi 60fps în 1080p. Aşadar, Hero4 Silver seamănă din acest punct de vedere cu Hero3, însă beneficiază de noile funcţii pe care le găsim şi la versiunea Black.

gopro hero

Modelul entry-level, numit simplu Hero, poate filma 1080p la 30fps, iar pentru 720p ajunge la 60fps.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.