Portbagaj cu suport pentru drujbă de la Old Man Mountain 1

Mulţi se vor întreba probabil ce rost are un astfel de suport? De ce ar trebui sa cari drujba pe bicicletă? Gândiţi-vă puţin la acele poteci din pădure unde nu se poate ajunge cu alt mijloc de transport. Iar acele poteci trebuie curăţate şi întreţinute ca cicliştii sa poată pedala nestingheriţi.

Portbagaj cu suport pentru drujbă de la Old Man Mountain 2

Old Man Mountain construieste portbagaje extraordinare pentru toate tipurile de bicicleta, chiar si pentru cadrele fara gauri de montaj. Ultima lor idee a fost sa fabrice un suport pentru drujbe. De fapt sunt disponibile mai multe modele pentru diferite tipuri de drujba.

Portbagaj cu suport pentru drujbă de la Old Man Mountain 3

Suporturile sunt simple si solide ca toate produse lor. Montarea pe portbagaj se face cu cleme solide de metal stranse cu suruburi. Lama drujbei este tinuta fix intr-un ghidaj, iar o curea textila fixeaza drujba intr-o pozitie stabila. Drujba se monteaza pe portbagajul din spate cu lama spre inapoi. Mai sunt disponibile si alte accesorii, suporturi pentru topor, lopata si alte unelte necesare intretinerii treseelor montane. Suportul pentru drujba va avea un pret aproximativ de 80 de dolari. Detaliile exacte inca nu se cunosc, asteptam vesti noi de la OMM.

Portbagaj cu suport pentru drujbă de la Old Man Mountain 4

Un alt proiect interesant este colaborarea dintre OMM si Robert Axle pentru realizarea unor axuri pentru remorci si trailere. Unii prefera sa-si care bagajele intr-o remorcuta, iar pentru acestia s-au fabricat o multime de axuri specifice. Pentru orice trailer de pe piata exista axul de fixare dedicat, indiferent ca e cu o roata sau cu doua. Chiar si pentru FatBike-uri si trainere s-au produs axuri speciale. Un astfel de ax cu suport pentru remorca costa intre 54 si 65 de dolari si pot fi comandate de la Old Man Mountain sau de la Robert Axle Project.

Portbagaj cu suport pentru drujbă de la Old Man Mountain 5

Sursa: BikeRumor

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.